BM Makina Grup, Türkiye’de üretimini gerçekleştirdiği BKB Profil Sistemleri ile farklı sektörlerde yük taşıma konusunda hizmet sunuyor. Sektörlerin ihtiyaçlarına göre Pergel Vinç, Gezer Köprülü Vinç, Mobil Portal Vinç ve Hafif Kreyn Sistemler olarak çeşitleri bulunuyor. BKB, müşteri ihtiyacı ve isteği doğrultusunda proje bazlı olarak tasarlanabiliyor.

•    Gezer Köprülü Vinç: Modüler yapıya sahip olan Gezer Köprülü Vinç Sistemleri hem hızlı kullanımıyla hem de hafif yapısıyla dikkat çekiyor. İnsan kuvvetiyle rahatlıkla hareket ettirilebiliyor ve mesafe kaybı minimum seviyede oluyor.  

•    Pergel Vinçleri: Malzemelerin taşınması ve yerleştirilmesi kolaylıkla gerçekleşiyor. Ağır vinçlerin işleri hafiflerken yüksek verimlilik sağlıyor. BKB pergel vinçleri, tüketicinin hizmet verdiği sektörün ihtiyaçlarına yönelik olarak değişebiliyor ve tasarlanabiliyor. Pergel vinçler; BKB Profiller ile manuel tahrikli veya I-Profiller ile manuel ya da motor tahrikli yürüyüş ve/veya döndürme seçenekleriyle üretilebiliyor.
 
https://www.bmmakina.com.tr/