Makine üreticileri gerek küresel bazda gerekse yerli pazarda rekabet edebilmeleri için sürekli farklı teknolojiler ve yenilikler sunmak zorundalar. Bu süreçte otomasyon ve kontrol sistemleri ile hizmet veren firmaların, makine imalatçılarının yanında olması ve gereken desteği süratle verebilmesi büyük önem arz ediyor. Bilko bu alanda 30 yılı aşkın tecrübesi ve teknolojik birikimiyle makine imalatçılarının yanında yer almakta. 

LYNCA - CNC, milli bir ürün ailesi 

Makine otomasyonu konusunda aynı dili konuşan, konusunda uzman ve deneyimli bir ekibe sahip olan Bilko, kendi bünyesinde geliştirdiği ve ürettiği yenilikçi LYNCA - CNC kontrol ürünleriyle her geçen gün verdiği hizmetleri arttırmaya devam ediyor. 

LYNCA - CNC ile ihtiyaca özel çözümler oluşturmak başlangıçta bazı kompetanslar gerektirmekle birlikte kolay öğrenilen ve süratli ilerlenen zevkli bir iş.  

Makinelerin ihtiyaçlarına göre yapılandırılabilen CNC kontrol sistemleri, makine üreticileri için büyük kolaylık sağlamakla birlikte üreticilerin kendi yazılım ekosistemlerini oluşturmalarının önünü açıyor. LYNCA-CNC bu hususta özel kontrol fonksiyonları ve kullanıcı arayüzleri uygulamaları için gerekli birçok gelişmiş teknolojieri barındıran ve yenilerinin yaratılabileceği açık bir platforma sahip. Bu sayede modern ve ileri uygulamalar kolayca gerçekleştirilebiliyor, yenilikçi teknolojiler ile makinelerin daha hızlı ve etkin kullanımları mümkün oluyor.

LYNCA-CNC farklı makinelerde kullanılabiliyor. 

Her türlü makineye uygulanabilen, açık sistem mimarisi ile geliştirilmiş bir kontrol sistemi olan LYNCA - CNC, elektrik motorları ve hidrolik silindirlerin bir arada olduğu farklı teknolojilere sahip ekipmanları bir arada kullanan makineler için ideal çözümeler barındırmakta. LYNCA  - CNC üzerinde birbirinden farklı marka ve teknolojideki motor sürücüleri farklı endüstriyel buslar ile aynı anda kullanmak mümkün olabiliyor. Paralel işleyen kontrol döngüleri kurulabiliyor. Çok eksenli bütün makinelere uygulanabilen LYNCA -CNC, lazer, plazma, punch, mermer kesim, water jet ve benzeri X-Y tablosu ve işlem kafası mantığındaki makinelere kolaylıkla adapte edilebiliyor.  

https://www.bilko-automation.com/