İSTANBUL(AA)- BAYMAK, beş yıldır yapılan Ar-Ge yatırımları ile yoğuşma teknolojisinde fark yaratmaya devam edecekleri belirtildi.

AVRO CİNSİNDEN YÜZDE 15 BÜYÜME HEDEFİ...

Baymak CEO’su Ender Çolak, firmanın 2019’da en büyük hedefinin dış satım olacağını söyledi. Baymak üretim tesisimizde, 2019 sene sonunda devreye girecek olan 150 bin adetlik ek kombi üretim hattını da kurmuş bulunuyoruz. Bütün bu çalışmalarımızla ihracat hedefimizi bu yıl için, avro bazında yüzde 15 artış olarak belirlemiş durumdayız.” 

BAYMAK, DÜNYADAKİ HER NOKTAYA GİRDİ

Baymak’ın, 50.yılında, iklimlendirmenin dünyanın en iyi 10 markası arasına girmesi için durmadan çalışıyoruz, diyen Çolak "2019’da dış satımda, avro cinsinden yüzde 15’lik yükseliş hesapladık. Yüksek verimli ve tasarruflu, son teknolojiye sahip ürünlerle dünyanın her noktasında Baymak imzasını göreceğimiz bir dönem bizi bekliyor." dedi.

TASARRUFLU VE ÇEVRECİ

İklimlendirme pazarında Baymak sadece 28 kilogram ağırlığı ve 70 santimetre yüksekliği ile kullanıcı ihtiyaçlarına uygun şekilde yeniden tasarlanan, Cold Burner Door , Duotect Compact  ve Premix teknolojisi A enerji sınıfı sunuyor.