Kesici takımlar sektöründe faaliyet gösteren Azak Takım Teknolojileri, Kocaeli Dilovası'ndaki Makina İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde konumlanan üretim tesisine yeni yatırım yaparak kapalı alanını büyüttüğünü duyurdu.

Bir yandan ürün portföyüne yeni ürünler ekleyen firma, diğer yandan da toplam kapalı fabrika alanını 2 bin 500 metrekareden 8 bin 600 metrekareye çıkardı.

"TOPLAM 45 BİN METREKARELİK AÇIK ALANIMIZ VAR"

Firmadan konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Azak Takım Teknolojileri olarak, ürün portföyümüze yeni ürünler ekleyerek büyüyoruz. Buna paralel olarak toplam kapalı fabrika alanımızı 2.500 metrekareden 8.600 metrekareye çıkardığımızı siz değerli iş ortaklarımızla paylaşmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Ama yapacak daha çok işimiz ve de yeni yatırımları bekleyen toplam 45 bin metrekarelik açık alanımız var. Bizi izlemeye devam edin!"

HSS DAİRESEL TESTERE ÜRETİMİNİ SÜRDÜRÜYOR

Firma, demir-çelik sektöründeki 33 yıllık bilgi birikimi ve deneyimiyle 2018 yılında pazar ihtiyacı doğrultusunda faaliyet gösterdiği sektöre giriş yaparak HSS Dairesel Testere üretimine başlamış ve Türkiye'de bir ilke imza atmıştı.

HSS dairesel testerelerin üretimi sırasında gerçekleşmesi gereken lazer kesim, ısıl işlem tesisi, temperleme, yüzey taşlama-honlama, diş, göbek ve pim deliklerinin açılması, kaplama ve söz konusu işlemlerin laboratuvar şartlarında kalite kontrolü ile ambalajlanarak sevkiyata hazır hale getirilmesi işlemlerini tamamıyla bünyesinde gerçekleştiriyor.

Firmanın, bu kapsamda sektörel bazlı, boru-profil üretimi olan ve bu ürünlerin şekillendirilmesi, boyutlandırılması ihtiyacının bulunduğu otomotivden mobilyaya, iskele-inşaattan tersanecilik ve ağır sanayiye bütün sektörlerde pazar payı bulunuyor.