Türkiye’deki üretimin can damarı takım tezgahları üretici ve kullanıcılarının çatı kuruluşu olan Takım Tezgahları Sanayici İş İnsanları Derneği’nin (TİAD) 2015 yılından beri Yönetim Kurulu Başkanı olan Hakan Aydoğdu, dernekteki görevinin tamamlanmasıyla şimdiye dek destekçileri olan medya sektörü üyelerine teşekkür etti. Aydoğdu’nun mektubunu aşağıdan okuyabilirsiniz:

“Değerli Basın Mensubu

Bildiğiniz gibi 27 Mart 2015 tarihinde devraldığım kıymetli TİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini bugün itibariyle tamamlamış bulunuyorum.

Öncelikle şunu söylemeliyim ki TİAD; takım tezgahları sektörünün çatı kuruluşu olmanın verdiği güçle tam 27 yıldır sektörün gelişmesi için önemli görevler üstleniyor. Takım tezgahları olmadan ülkemizde üretimin olmayacağını, sanayimizin tüm bileşenlerine yaptığı katkının yanı sıra özellikle savunma sanayisi, havacılık, otomotiv ve beyaz eşya sektörleri için çok önemli bir konumda olduğumuzu biliyoruz. Bu noktada böylesine önemli bir kurumun başkanlığını üstlenmek benim için bir onurdu.

Görev sürem boyunca gerek üye firmalarımızla gerekse sektörün tüm paydaşlarıyla oluşturduğumuz sinerji, bizi hep yukarılara götürdü. Bu noktada da siz değerli basın mensupları sayesinde ülkemiz ve sektörümüz adına yaptığımız tüm faaliyetleri geniş kitlelere duyurma şansımız oldu. Sektörün gelişimi için çıktığımız bu yolda hayata geçirdiğimiz tüm projeleri, öncelikle sektörün daha sonra kamuoyunun bilgisine sizin desteğinizle ulaştırdık.

Bu vesileyle dört yıldır üstlendiğim başkanlık görevim boyunca yaptığım tüm faaliyetlerde vana ve ekibime destek olduğunuz için çok teşekkür ederim. Yeniden bir araya gelmek üzere.

Saygılarımla

Hakan Aydoğdu