2022 yılı ilk yarısı sonuçlarını değerlendirerek iş gündeminizi paylaşır mısınız? 

Bu yıl sektöre yeni sunduğunuz ürün grupları neler? Hangi özellikleriyle öne çıkıyorlar? 

Daha önce lansmanını yaptığımız Tiger·tec® Gold kalitelerimiz bu yıl tüm ürünlere uygulanmaya başladı. Frezeleme ve delme operasyonlarında başarısını kanıtlayan Tiger·tec® Gold kaliteleri WKP35G ve WSP45G'nin yanı sıra, artık tornalama alanında da çok parlak sonuçlar elde edebiliyorsunuz. Hem iş parçasının yüzey kalitesinde, hem de takım ömründe muazzam bir iyileşme söz konusu.

Yeni Tiger·tec® tornalama kaliteleri WPP10G, WPP20G ve WPP30G maksimum takım ömrü, kullanımdaki çok yönlülük ve en yüksek proses güvenilirliği ile öne çıkıyor.

YENİ ÜRETİM TESİSİYLE KAPASİTESİ YÜZDE 100 ARTACAK YENİ ÜRETİM TESİSİYLE KAPASİTESİ YÜZDE 100 ARTACAK

Tarım makinası sektörü özelinde sunduğunuz bir çözüm var mı? 

Son yıllarda gündemde adından sıkça söz ettiren tarım sektörü bizimde önceliklerimiz arasında. Hem ODD hem de FAO verilerini incelediğimizde oldukça hareketli bir sektörden bahsediyoruz. Dünya piyasalarında oluşan jeopolitik riskler, küresel ısınma sonucu bozulan iklim şartları, tedarik zincirindeki kırılmalar insanlığın temel ihtiyacı olan gıdaya ulaşımı zorlaştırmış durumda. Ülkelerin gıda arz güvenliğini sağlamak amacıyla bu alanda yatırımlarını daha da arttıracağını düşünüyoruz. 


2022 yılsonu hedeflerinizi paylaşır mısınız? 

Dijital döneme dair yeni çözümlere odaklanıyoruz. Bugüne kadar yaptığımız yatırımlar ile güçlü bir altyapı kurarak teknolojiden en ileri seviyede faydalanıyoruz. Müşterilerimizin web sayfamız üzerinde yükleyecekleri 3D Model üzerinden sistemimiz otomatik olarak takımlandırma oluşturacak ve kesme sürelerini hesaplayacak, bu yıl ilk adımları göreceğiz. Satış hacmi açısından yılın ikinci yarısı için oldukça olumluyuz. Pazar payımızı büyütmek ana gündem maddemiz. Yeni takım arkadaşları ve satış kanallarında genişleme bu yılki ajandamızda yer alıyor.