Geçen yıl ihracat rakamlarında rekor kıran Anadolu Isuzu, başarısının karşılığını ödüller ile almayı sürdürüyor. Firma, Otomotiv Sanayii Derneği (OSD) tarafından OSD Başarı Ödülleri çerçevesinde "2021 yılında ihracatını değer bazında en fazla artıran OSD üyesi" olarak ödüllendirildi.

NAKAMURA- TOME’NİN YENİ CNC TEZGAHI TÜRKİYE’DE NAKAMURA- TOME’NİN YENİ CNC TEZGAHI TÜRKİYE’DE

Şirket, 2021 yılında dış satımda elde ettiği yüzde 148 oranındaki artış sayesinde ödül almaya hak kazandı.

"OSD TARAFINDAN ÖDÜLLENDİRİLMEK MUTLULUK VERİCİ"

Söz konusu ödül ile ilgili değerlendirmeler yapan Anadolu Isuzu Genel Müdürü Tuğrul Arıkan, OSD'den başarılarını taçlandıran ödülü almalarından ötürü duydukları mutluluğu dile getirdi.

Firma olarak büyüme hedeflerine yönelik çalışmalarının bir neticesi olarak geçen yılı büyük bir başarıyla kapattıklarını belirten Arıkan, bir yandan yurt dışında mevcut pazarlardaki varlıklarını pekiştirirken diğer yandan da yeni pazarlara açılma fırsatı bulduklarını söyledi.

Kazandıkları önemli ihaleler sonucunda araç teslimatlarını tam zamanında yaptıklarını aktaran Arıkan, "Midibüs segmentindeki ‘ihracat şampiyonu’ unvanımızı 18 yıldır gururla taşıyoruz. İlk tam elektrikli otobüs modelimiz NovoCITI VOLT’un Fransa’ya ihracatını gerçekleştirdik. Sektörümüzün önde gelen kuruluşlarından biri tarafından ödüle layık görülmek bizleri son derece memnun etti." dedi.

Arıkan son olarak, geçen seneki başarılarına katkı sağlayan ve 2022'de daha yüksek başarılara ulaşma hedefiyle çalışan tüm üyelerine ve paydaşlarına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.