İhracatta sergilediği performansa ve başarılarına devam eden Anadolu Isuzu, son olarak Azerbaycan pazarına 25 adet Isuzu Novoultra midibüs teslim etti.

14 YILDA BİN 121 ARAÇ TESLİM ETTİ

Konu hakkında firmadan yapılan açıklamada, Anadolu Isuzu'nun yurt dışı pazarlardaki satışlarını artırmayı ve rekabetçi pazarlardaki varlığını sürekli güçlendirmeyi sürdürdüğü bilgisine yer verildi. Bu çerçevede son olarak Azerbaycan Cumhuriyeti Özel Devlet Koruma Hizmeti’ne 25 Isuzu Novoultra midibüsün teslimatı gerçekleştirildi.

Geçen yıl dış satım tarihindeki en yüksek rakamlara ulaşan şirket, böylece 2008'den beri faaliyette bulunduğu ve aktif olarak yer aldığı Azerbaycan pazarına bugüne kadar toplam bin 121 aracın teslimatını yapmış oldu.

Yurt dışında yeni pazarlara açılırken mevcut pazarlardaki varlığını da güçlendirmeyi sürdüren firma, halihazırda 45 ülkeye ihracat yapıyor. Firma, yaygın distribütör ve servis yapılanmasının yanında satış sonrası destek alanındaki başarılarıyla yurt dışı pazarlarda giderek daha fazla tercih sebebi oluyor.

DENER MAKİNE’DEN SEKTÖRE BİR YENİLİK DAHA DENER MAKİNE’DEN SEKTÖRE BİR YENİLİK DAHA

EN GÖZDE MODELLER ARASINDA YER ALIYOR

Anadolu Isuzu’nun turizm, servis ve toplu taşıma alanında yurt içinde olduğu gibi yurt dışı pazarlarda da en fazla tercih edilen modelleri arasında bulunan Novo ailesinin üyesi Novoultra, gerek sürücüsüne gerekse yolcularına yüksek konforlu ve güvenli bir yolculuk imkanı sağlıyor.

Küçük otobüs segmentinde firmanın uzun senelerdir pazar lideri olmasına olanak tanıyan modellerden Isuzu Novoultra, 7,3 metre uzunluğu, Euro 6 emisyon standartlarına uygun 190 PS gücündeki yüksek performanslı ve dayanıklı motoru, otomatik şanzımanı ile servis, turizm ve okul taşımacılığı için ideal bir çözüm olarak öne çıkıyor.

Söz konusu model, firmanın Çayırova’daki fabrikasında uyguladığı “Terzi Usulü İmalat” modeli ile müşteri talepleri doğrultusunda özel donanımlarla üretilerek teslim ediliyor. (AA)