Anadolu Isuzu'nun Orta Doğu'nun toplu taşımacılıkta önde gelen ülkelerinden İsrail'e 48 adet otobüs ve midibüs teslimatı gerçekleştirdiği bildirildi.

HEDEF SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİNDE FARK YARATMAK HEDEF SAVUNMA VE HAVACILIK SANAYİNDE FARK YARATMAK

HANGİ MODEL ARAÇLAR KULLANICISINA ULAŞTI?

Şirketten yapılan açıklama doğrultusunda, İsrail'de faaliyet gösteren Metropolin, Electra Afikim, Electra Afikim 2021, Kavim ulaşım operatörlerine 38'i Citiport, 7'si NovoUltra Nees ve 3'ü Novociti Life olmak üzere toplam 48 aracın teslimatı yapıldı.

Online düzenlenen teslimat törenine Anadolu Isuzu'nun İsrail ülke distribütörü Universal Trucks Israel LTD (UTI), Metropolin, Electra Afikim, Electra Afikim 2021 ve Kavim ulaşım operatörleri şirketlerinin yöneticileri ile Anadolu Isuzu'nun üst düzey yöneticileri katılım sağladı.

"ÖNEMLİ BİR REFERANS NİTELİĞİNDE"

Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Grup Direktörü Hakan Kefoğlu, hedefleri doğrultusunda global pazarlardaki iddialarını yeni yılda da devam ettirdiklerini ifade etti. 

Modern ulaşım sektörünün güncel talep ve ihtiyaçları kapsamında  Ar-Ge merkezinin yerli tasarım ve üretim yetkinlikleri ile Türkiye'de ürettiği Citiport, Novociti Life ve NovoUltra modellerinin dünyanın dört bir yanında büyük ilgi görmeye devam ettiğini kaydeden Kefoğlu, yüksek teknolojik standartları olan bir pazar konumundaki İsrail'e yaptıkları satışların kendileri açısından da önemli bir uluslararası referans niteliği taşıdığını vurguladı.

Kefoğlu, yurt dışı pazarlardaki konumlarını 2022 yılında daha da güçlendirmeyi, yeni pazarlara açılmayı ve ihracat rakamlarını artırmayı sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

YATIRIM VE İŞLETİM MALİYETLERİNİ DÜŞÜRÜYOR

Firmanın teslim ettiği bahsi geçen modeller, engelliler açısından da ilave özellikler de dahil olmak üzere yolcuların konfor ihtiyaçlarını en iyi biçimde karşılamak üzere tasarlandı.

İşletmecilerin yatırım ve işletim maliyetlerini önemli ölçüde düşüren Citiport, Novociti Life ve NovoUltra serisi araçlar, dayanıklı ve yüksek performanslı motorları, gelişmiş konfor ve güvenlik özelliklerinin yanında yüksek çeviklik ve manevra kabiliyetleri ile de belediyeler ve ulaşım operatörlerinin öncelikli tercihi oluyor. (AA)