Yüzey işlem ve kaplama alanında faaliyetlerine devam eden Alfatech Grup, yatırım gerçekleştirerek kurduğu İstanbul Tuzla'daki yeni fabrikasına taşındığını duyurdu.

KUMLAMA VE BOYAMA SİSTEMLERİNDE ÖNCÜ FİRMA

Kumlama ve boyama sistemlerinde sek­törün öncü ve güvenilir firmaları arasında yer alan firma, Covid-19 pandemisi nedeniyle yaşanılan zorlu ve olumsuz koşullara rağmen önemli bir yatırıma imza atan firma, Tuzla Kimyacılar Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 3 bin metrekarelik alandan oluşan üretim tesisine taşınma işlemlerini tamamladı.

Bundan böyle faaliyetlerine yüksek teknolojiyle donatılmış yeni tesisinde sürdürecek olan firmanın tesisinde; üretim, Ar-Ge, kumlama ve boyama bölümle­ri yer alıyor.

Tesis içerisinde ayrıca; depolama alanları, mini showrom, seminer, toplantı odalarının yanı sıra personel için sosyal alanlar da bulunuyor.

"KOROZYONLA MÜCADELEDE DAHA KAPSAMLI HİZMETLER SUNACAĞIZ"

Yeni fabrikalarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Alfatech Grup Kurucusu ve Genel Müdürü Tolga Zent, birçok farklı sektöre hitap ettiklerini ancak söz konusu sektörlerin birleştiği ortak konunun korozyon ile mücadele olduğuna dikkat çekti.

Aynı zamanda Tüm Yüzey İşlemler Derneği (TÜYİDER) Yönetim Kurulu Üyesi de olan Zent, "Grup olarak deniz araçları, köprüler, araç üstü ekipmanlar, tüm çelik konstrüksiyon imalatları, barajlar, kısacası çeliğin kullanıldığı tüm sektörlerdeki firmaların korozyonla olan mücadelelerinde, uzun yıllara dayanan mühendislik tecrübemizle çözümler sunuyoruz. Yeni te­sisimizle artık daha da kapsamlı olarak hizmet vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.