İSKİD’in kurucu firmaları arasında bulunan Aldağ A.Ş’de genel müdürlük koltuğuna yakın bir zaman önce Doruk Oflaz geçti. Söz konusu geçiş süreci ve İSKİD’in Genel Kurulu’nda aday olma süreci hakkında İcra Kurulu Başkanı Rebii Dağoğlu açıklamada bulundu.

Aldağ A.Ş İcra Kurulu Başkanı Rebii Dağoğlu öncelikle genel müdür koltuğuna Doruk Oflaz’ın gelmesiyle ilgili olarak “Aldağ A.Ş ise bugüne kadar işe alımlarda genellikle gençlere fırsat vermeyi, onları yetiştirmeyi amaçlamış bir şirkettir. Hızlı büyüme ivmemize paralel ekip arkadaşlarımızın sayısı son dönemde arttı. Ancak genel müdürlük koltuğu için hem kurum kültürümüzü bilmeli hem de eski ve yeni personeller arasında köprü kurmalıydı. Bu açıdan bakıldığında doğru isim Doruk Oflaz oldu.” dedi.

“ALDAĞ’IN İSKİD YÖNETİM KURULU’NDA OLMAMASI DÜŞÜNÜLEMEZ”

Sektörün sivil toplum kuruluşlarının çalışmaları içinde sıklıkla görülen Aldağ A.Ş, İSKİD’in Genel Kurulu’nda aday olmayı planlıyor. Konuyla ilgili olarak Rebii Dağoğlu şu açıklamada bulundu: “STK’lar, sürdürülebilir demokrasi anlayışının ve sürdürülebilir kalkınmanın olmazsa olmazı, toplumsal ilerlemenin mihenk taşıdır. Aldağ, kuruluşundan bu yana STK’larda oldukça etkin şekilde yer almıştır. Bu çalışmalarımız sayesinde sektörümüze ve ülkemize değer katmaya çalışıyoruz. Kaldı ki Aldağ A.Ş Türkiye iklimlendirme sektöründe ilk imalat yatırımını yapan firmadır, İSKİD’in de kurucu firmalarındandır. Bu tip nedenlerden ötürü Aldağ A.Ş’nin İSKİD Genel Kurulu’nda olmaması düşünülemez.” dedi. Ocak 2019’da gerçekleşecek Genel Kurul için adaylıkları hakkında şu açıklamada bulundu: “Aldağ A.Ş olarak henüz kendisinin ismini Onur Kurulu’na bildirmedik, Doruk Bey adaylık başvurusunu Genel Kurul’da doğrudan Divan Başkanlığı’na yapacak. 2019 yılı Genel Kurulu’nun İSKİD ve tüm sektörümüz adına hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, seçilecek yeni yönetim kuruluna görev süresi boyunca başarılar diliyorum.”