AkzoNobel, geliştirdiği ileri teknolojiler ile e-mobilite alanında müşterilerinin artan ihtiyaçlarını karşılamaya odaklanıyor, toz boya alanında geleceğe giden yolda sektöre güç katıyor.

ÖZEL PORTFÖYÜ İLE UZMAN DESTEĞİ VERİYOR

Elektrikli taşıtlar ve genel olarak e-mobiliteye yönelik global talepler artarken, elektrikli taşıt ve parça üreticileri motorların, batarya sistemlerinin ve elektrik depolama ünitelerinin korunmasına yardımcı olacak birinci sınıf çözümlere ihtiyaç duyuyor.

Bu kapsamda firmanın teknik ekibi ve özel toz boya portföyü ile uzman desteği sağlıyor.

"İNOVASYONLARIMIZI DAHA İLERİYE TAŞIYORUZ"

Konu hakkında görüşlerini paylaşan AkzoNobel Toz Boyalar Direktörü Daniela Vlad, “Bilinirliği yüksek Resicoat markamız sayesinde elektrik yalıtım ve yüksek sıcaklık çözümleri test edilip onaylanmış, kendini kanıtlamış performans sunabilen, 50 yılı aşkın bir deneyime sahibiz. Bu deneyimlerimizi temel alarak, hem Resicoat hem de Interpon markalarımız ile yeni nesil e-mobiliteye güç katabilmek için inovasyonlarımızı artık daha da ileriye taşıyoruz" diye konuştu.

Öncülük eden yaklaşımları ve teknik olarak mükemmeli yakalama konusundaki kararlılıkları ile pazarın dönüştürülmesine yardımcı olmayı amaçladıklarını kaydeden Vlad, dünyanın en gelişmiş elektrikli araçlarında kullanılacak yeni nesil teknolojilerin yaratıcılarını desteklemek adına gerekli olan uzmanlığa ve tecrübeye sahip olduklarını vurguladı.

PAZAR, 700 MİLYAR DOLARA ULAŞACAK

Üretimini yaptığı toz boyaları halihazırda otomobil gövdeleri, iç kısımları ve alaşım jantlarda kullanılan firmanın, bugün bataryaların ömrünün uzatılmasına ve araçların menzilinin artırılmasına destek verecek fırsatları yakaladığı ifade ediliyor.

Öte yandan yapılan araştırmalar, 2019'da 140 milyar dolar büyüklüğü bulunan global elektrikli ulaşım pazarının 2026'ya kadar 700 milyar dolara ulaşacağını gösteriyor.

Söz konusu bilgiler ışığında, uzmanlar, firmanın ürünlerini geliştirmeyi sürdürerek müşterilerine daha sürdürülebilir çözümler sunacağını ve sektöre yol gösterebileceğini belirtiyor.