İnform, Türkiye UPS sektöründe yeniliklere her zaman öncülük eden firma olma özelliğiyle sektördeki gücünü kanıtlamış durumda. Köklü ve yerli Ar-Ge Merkezi’nin son teknolojiyi kullanarak geliştirdiği FORTE UPS ile de güç elektroniği alanında kendinden söz ettirmeye devam ediyor.

GÜÇ, VERİM, KOMPAKT ESTETİK TASARIM VE KOLAY İZLEME 

FORTE UPS, yüzde 97’ye varan verimliliği ve 1 Güç Faktörü ile daha fazla güç sağlıyor. Kusursuz ve estetik tasarıma sahip olmanın yanı sıra, kritik yükler için güvenilir, temiz ve kesintisiz enerji sağlamayı başarıyor. Minimum yüzeydeki maksimum güç yoğunluğu ve dahili akü seçeneği ile yer ve maliyet tasarrufu sağlayan FORTE, kullanım sürekliliği, rakipsiz işletim verimliliği, minimize edilmiş kurulum alanı ihtiyacı, akıllı kapasite, en aza indirgenmiş elektrik alt yapı maliyetleri (kablo, trafo, jeneratör), düşük soğutma giderleri sayesinde optimize edilmiş toplam sahip olma maliyeti ile hızlı yatırım getirisi sağlıyor.

KULLANICI DOSTU ARA YÜZ

FORTE, yeni nesil 3-Level Inverter ve Rectifier teknolojileri sayesinde ultra yüksek verim sunarak işletmelerin karbon ayak izini küçülterek çevresel etkileri minunmum seviyede tutuyor. FORTE en yeni teknolojilerle performans ve güvenliği artırırken enerji kalitesi sorunlarına karşı mükemmel koruma sağlıyor. Kullanıcı dostu ara yüzü ve dokunmatik ekranı sayesinde kullanımı ve kontrolü çok kolaylaştırıyor. Yüksek performansı estetik tasarım ile taçlandıran FORTE UPS, TSE ve CE sertifikalarına sahip olmasının yanı sıra kalitenin ve yeniliğin adı olan İnform’un üretim bandında en son teknoloji kullanılıyor.
İnform, kesintisiz ve temiz enerji ihtiyacında, Türkiye'nin ve dünyanın en büyük ve güvenilir çözüm ortağı olmayı ve bu alanda kaliteden ödün vermeden ilerlemeyi kendine ilke ediniyor. Ayrıca, Ar-Ge Merkezi’nin hayata geçirdiği projelerinde enerji verimliliği yüksek, yönetilebilir çözümler ortaya koyuyor.