Elesa S.p.A. (İtalya) ile Otto Ganter GmbH & Co. KG (Almanya) şirketlerinin dünya çapındaki satış ortaklığı girişimi olan Elesa+Ganter’in Yetkilileri, şirketlerinin iş gündemlerini ve yakın dönem hedeflerini anlattı. Mühendislik plastiklerinin tasarım ve imalatındaki ustalığı ile Ganter metal parçalardaki başarısının bir sonucu olarak hayata geçen Elesa+Ganter, geniş ürün gamı ile sektörde öncü pozisyonunda görülürken bir yandan da 60 binden fazla ürün kodu ve alanlarında uzman teknik danışman kadrosu ile 70’in üzerinde sanayileşmiş ülkede faaliyetlerine devam ediyor. 

Şu anda devam eden iş gündemlerini anlatan Elesa+Ganter Yetkilileri, “Şu an ağırlıklı olarak Savunma Sanayii’nde çok sayıda projede, pek çok farklı ürün grubumuz ve geniş ürün yelpazemiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ürün geliştirme tarafında Elesa+Ganter’in modern üretim tesislerinde tasarım ve imalattaki ustalığından faydalanarak müşterilerimizin özel ihtiyaçlarına cevap verecek proje bazlı spesifik ürünler üretebiliyoruz.” açıklamasında bulundu.

YENİ LOKASYON, YENİ KADRO

Yakın dönem gelecek planlarını da anlatan Elesa+Ganter Yetkilileri, konuyla ilgili olarak “Sene sonuna kadar aldığımız yatırım kararları ile genel merkezimizi yeni bir lokasyona taşıma ve kadromuzu güçlendirme planlarımız bulunuyor. Yatırım planlarımız doğrultusunda yükleme sayımızı haftada 1’den 2’ye çıkararak müşterilerimize hızlı ve kesintisiz hizmet sunma hedefimizi de gerçekleştirmiş bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.