İSTANBUL (AA) - İSTANBUL (AA) - Maserati Levante'nin, 730 Nm tork güç üreten hızlı versiyonu GTS, Los Angeles’te görücüye çıktı.

Los Angeles Otomobil Fuarı’nda tanıtılan Maserati Levante GTS, 580 beygirlik ve 100 km’ye 3,9 saniyede ulaşan Levante Trofeo'dan sonra ailenin en güçlü ve hızlısı olacak.

GTS'in 3.800 motoru, benzinli ve çift turbo beslemeli V8 ünitesi, 550 beygir güç ve 730 Nm torku, 8 ileri vitesli otomatik ZF şanzıman ile dört tekerleğe senkronize iletebiliyor.

Levante Trofeo, GTS’nin 730 Nm torkunu üretebilmek için, ondan 30 beygir daha fazla güce ihtiyaç duyuyor. Trofeo, sıfırdan 100 kilometreye 3,9 saniyede çıkarken, GTS, 4,2 saniyede çıkıyor. GTS 292 km maksimum hıza ulaşırken, Trofeo 30 beygir fazlası ile 8 km daha hızlı ve 300 km. hıza çıkabiliyor.

Los Angelas'ta görücüye çıkan GTS, Bianco Alpi, 22 inçlik Orione jantları, spor koltukları ve karşıtlık  yapan kırmızı deri koltukları ve şıklığı ile dikkatleri çekti.
Levante GTS'in tasarımında göze çarpan, Black Piano paketi, krom gövde eşikleri, şık kokpit tasarımı ve özgün gösterge paneli grafikleri, spor pedallari ve alüminyumdan F1 araçlarında görebileceğiniz vites kolu ve ışıklı kapı eşikleri modeli, daha da sportif kılmış.