Robot  Zirvesi

Kayra Yemek Genel Müdürü Tayfun Kurdal’ın iş gündemi…

Yeni tesisteki üretim alanıyla büyümeyi hedefliyoruz

Dergi

Kayra Yemek Genel Müdürü Tayfun Kurdal; "Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yeni yerimize yatırım yaparak hem kendimiz hem Bursa’mız ve dolayısıyla ülkemiz adına yeni istihdam alanları açmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kayra Yemek Genel Müdürü Tayfun Kurdal, Müşterilerinden aldıkları güç ile 20 yıllık birikim ve tecrübelerini yeni tesislerinde Bursa için hizmete dönüştürdüklerini ayrıca bu tesislerinde üretim alanıyla büyümeyi hedeflediklerini belirtti. 
Kurdal, ‘’Öz sermayemizle Bursa Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yeni yerimize yatırım yaparak hem kendimiz hem Bursa’mız ve dolayısıyla ülkemiz adına yeni istihdam alanları açmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Güvenilir gıda üretmenin ilk aşaması, güvenilir hammadde alımı ile başlar. Biz bu konuda çok katıyız. Evimize almadığımız ve evimizde tüketmediğimiz hiçbir gıdayı fabrikamızda kullanmayız. Bu konuda tüketicilerinde çok dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuyoruz. Ne yediğinizi bilmek çok önemli. Sunulan gıdaların güvenli ve hijyenik olabilmeleri için ham maddelerinin de güvenli tedarikçilerden temin edilmesi gereklidir. Aksi taktirde güvenli tedarikçilerden temin edilmeyen hammaddelerle, doğru ürüne ulaşmak mümkün değildir. Bu amaçla işletmemiz en ucuz, hep ucuz anlayışından ziyade; etkin bir tedarikçi performans sistemi kurarak, doğru ürünü, doğru fiyata alma politikası izlemektedir.’’ dedi.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
zülküf Çiçek
zülküf Çiçek

Catering hizmetinde çalışma hırs hevesimi hiç kaybetmedim hizmet vermekte gurur duyuyorum ( ben işimi sediyorum. 13 yılımı verdim ben bu işe istek hewesselam. ve terbcübe önemlidir


İlişkili Haberler
SEKTÖREL BÜLTENE ABONE OL
Dergiler
Partnerler