Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER) ile Adana Sanayi Odası iş birliğinde düzenlenen “Binalarda Enerji Verimliliği ve Isı Yalıtımı Semineri”, kamu ve özel sektör temsilcilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Seminer; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilileri, Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Başkan Yardımcısı Bülent Başer, İZODER Genel Sekreteri Timur Diz, Adana Sanayi Odası Genel Sekreteri Veli Oğuz, Enerji Verimliliği ve Tesisat Dairesi Başkanı Namık Sandıkcı ve iş dünyası temsilcilerini bir araya getirdi.
Toplantıda, binalarda enerji verimliliğini artırmaya yönelik politikalar, ısı yalıtım uygulamalarının ekonomik ve çevresel etkileri, yeni mevzuatlar ve uygulama örnekleri değerlendirildi.
İZODER Genel Sekreteri Timur Diz, etkinlikte yaptığı sunumda Yeni TS 825:2024 Standardı’nın sektöre getirdiği yenilikler hakkında bilgi vererek, standarttaki değişimlerin bina tasarımına, malzeme seçimine ve enerji performansına katkılarını aktardı.
Etkinlik, sektörün önde gelen firmalarının desteğiyle gerçekleştirildi. Seminere katkı sunan Aschem, İzocam, Kalekim, Weber ve Teknopanel firmalarına teşekkür edildi.





