Oskay Ltd. Şti. markasının yenilikçi bir ürünü olan Festfloor Go! zemin ve duvarları mikrobeton ile kaplamayı kolaylaştırıyor. Renkli bir mikrobeton malzemesi olan ürün, paketi açtıktan sonra hemen uygulama imkanı tanıyor.

Kuru ve ıslak alanlarda, yüksek yaya trafiği olan yerlerde, hem iç hem de dış mekanda kullanım için uygun olan Festfloor Go! düzgün bir yüzey sunuyor. Yüksek dayanıklılık ve çok yüksek yapışma özelliklerine sahip olan Festfloor Go! ofis binalarındaki zeminlerde, konutlarda, restaurantlarda, cafelerde ve ticari tesislerde; banyo zemin ve duvarları, saunalar, spa, havuz kenarları, mutfak gibi ıslak mekanlarda; mutfak tezgah ve dolapları, banyo mobilyaları, ofis mobilyaları gibi mobilyalar için son kat kaplama olarak; şömine ve yüksek sıcaklık bulunan bölgelerin kaplanmasında kullanılabiliniyor. 

FESTFLOOR GO! İLE İÇ MEKANDA ENDÜSTRİYEL TASARIM ETKİSİ

Festfloor Go! ham beton yüzeyinin modern etkisi ile de iç mekana endüstriyel bir hava katıyor. Doğal görünümlü dokusu ve farklı renk seçenekleriyle Festfloor Go! mimarinin en saf halini temsil ediyor. Brüt beton hissini yaratan Festfloor Go! mimaride farklı bir tasarım çizgisi arayanlara hitap edyor. 

YÜKSEK AŞINMA DAYANIMI 

Geniş bir renk yelpazesi bulunan Festfloor Go!’nun mikrobeton özellikleri şu şekilde: Pürüzsüz son kat, çalışma zamanının kısaltılması – paket açıldıktan sonra direkt uygulamaya başlayabilme imkanı, kolay kullanım, yüksek aşınma dayanımı, hızlı ve kolay uygulanabilme özelliği. 
Birçok yüzeye mükemmel bir şekilde yapışabilen Festfloor Go!’nun uygulama alanında malzemelerin tartılmasına ve ölçülmesine gerek duyulmuyor.