Zemin sektöründe geniş ürün gamı ile faaliyet gösteren Stil Spor, yurt içinde ve yurt dışında farklı organizasyonlarda hedef kitlesiyle buluşmaya devam ediyor. Yıl içerisinde birçok fuara katılım gerçekleştiren marka en son Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri olan yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’a katılım gerçekleştirdi. 
Peyzaj, rekreasyon, çocuk parkı, çevre güvenlik sistemleri, zemin kaplama sistemleri ile halı saha, basketbol sahası, tenis kortu ve anahtar teslimi spor tesisi yapımı alanlarında faaliyet gösteren firma, ürün gamında yer alan farklı zemin çözümlerini fuarda tanıttı. Sektörde uzun süre edindiği tecrübe ile müşterilerine en doğru çözümü sunamaya odaklanan marka EPDM, akrilik, poliüretan zemin kaplamalarıyla öne çıkıyor. Spor alanları kapsamında yapılacak zemin çalışmalarında anahtar alt yapı çalışmaları gerçekleştiren firma, EPDM zemin kaplamaları üretimi yapan bir Malezya firmasının Türkiye distribütörü de.

Profesyonel bir ekibe sahip olan marka, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-22 Haziran tarihlerinde gerçekleşen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’da, hem yurt içinden hem de yurt dışından gelen ziyaretçileri ağırladı. 

EPDM İLE ÇOCUK PARKLARINA ÇÖZÜM SUNUYOR

Stil Spor, spor alanları ve çocuk parkları için geliştirilmiş, alt yapısı SBR kauçuk ile hazırlanan ve açık alanlarda, oyun parklarında, profesyonel veya amatör sportif alanlarda kullanılan bir kaplama malzemesi olan EPDM ürünüyle bugüne kadar birçok projeye çözüm sundu. Darbe emme ve esnek yapısıyla öne çıkan EPDM özellikle çocuk oyun alanlarının vazgeçilmezi. EPDM farklı renk seçenekleri nedeniyle tasarım açısından görsel zenginlik sunuyor. UV ışık haslığı ve aşınmaya karşı dayanıklılığı nedeniyle avantajlı.

ESTETİK, DEKORATİF, HİJYENİK

Stil Spor’un ürün gamında yer alan bir diğer önemli ürün ise akrilik zemin kaplama. Akrilik zemin kaplamanın üretimini ortağı olduğu bir firmayla birlikte Türkiye’de gerçekleştiriyor. Kullanım amacına bağlı olarak özel olarak tasarlanmış açık ve kapalı alanlarda kullanılabilen, estetik, dekoratif, hijyenik kaydırmaz hava koşullarına, ısı farklılıklarına, yoğun yaya trafiğine ve kimyasallara dayanıklı olan akrilik zemin kaplaması bisikleti ve yürüyüş yollarında ve spor alanlarında profesyonel bir malzeme olarak kullanılabiliyor. Akrilik zemin kaplamaları, Uluslararası ITF (International Tennis Federation) Sertifikasına sahiptir. Stil Spor bu ürün gamıyla bugüne kadar birçok önemli projeye çözüm sundu. Bu projeler arasında Nida Seyrantepe, Ekol Lojistik tesislerinde, Silivri’deki Mektebim Okulları’nda, 3S Kale’de yer alıyor. Firmanın fuarda tanıttığı bir diğer ürünü ise poliüretan zemin kaplaması. Profesyonel spor sahalarında tercih edilen bu ürün anti bakteriyel ve esnek olması nedeniyle FIBA ve Voleybol Federasyonu Sertifikası’na sahip. Kendiliğinden yayılabilen, elastikiyeti ve mekanik mukavemeti yüksek olan poliüretan zemin kaplaması, sürtünmeye ve aşınmaya karşı dirençli.
Irak, Fas, Kenya, Suudi Arabistan’da bayileri bulunan Stil Spor, akrilik zemin kaplamaları ve EPDM satışı gerçekleştiriyor.  Yurt dışında anahtar teslim uygulamalar da gerçekleştiren firmanın hedefi ihracatını artırmak.