Uluslararası İnşaat Teknolojisi, Yapı Malzemeleri, Ekipmanları ve Çevre Teknolojileri Ticaret Fuarı olan Project Qatar, Qatar Doha’da 29 Nisan – 1 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştiriliyor. Farklı ülkelerden birçok katılımcının yer aldığı fuarda Stil Spor, zemin çözümlerini ziyaretçilere tanıttı. 

Spor alanlarına ve çocuk oyun parklarına anahtar teslim çözümler sunan firma Stil Spor; EPDM Zemin Kaplama, Akrilik Zemin Kaplama, Poliüretan zemin ve Sentetik çim çözümleri ile yer aldı. Project Qatar’da Hall1 E26 standında çözümleriyle yer alan marka, Doha’dan ve çevre ülkelerden gelen ziyaretçilerini ağırladı. 

Stil Spor, 2014 yılında İstanbul’da zemin çözümleri alanında faaliyet göstermek üzere kuruldu. Marka peyzaj, rekreasyon, çocuk parkı, çevre güvenlik sistemleri, zemin kaplama sistemleri ile halı saha, basketbol sahası, tenis kortu ve anahtar teslimi spor tesisi yapımı alanlarında faaliyet gösteriyor. Spor alanları kapsamında yapılacak zemin çalışmalarında anahtar alt yapı çalışmaları yapan Stil Spor, EPDM zemin kaplamaları üretimi yapan bir Malezya firmasının Türkiye distribütörü.