Türkiye’nin KOBİ’lere yönelik ilk radyosu olan Endüstri Radyo’da İnşaat ve Malzeme programına katılan ZBS Boya ve Kimya firma sahibi Bülent Yıldız çalışmaları hakkında bilgi verdi. 
Bayilik Sistemi olmadan fabrikasından tüketicisinin kapısına kadar ücretsiz kargo ile hizmet veren, zemin boyaları segmentinde ihtisaslaşmış, Türkiye'nin ilk ve tek aynı zamanda yüzde 100 yerli sermayeli boya markası olduklarını belirten Yıldız, İstanbul Pendik’teki fabrikalarında üretim yaptıklarını söyledi. 

Sanayi kuruluşlarının üretim, depo, antrepo ve sevkiyat rampaları, otel, restoran, kafeterya zeminleri, akaryakıt istasyonları zeminleri, uçak hangarları zeminleri, açık ve kapalı otoparklar, belediyelerin sosyal alan sahaları zeminleri, oto yıkama ve oto tamirhane zeminleri gibi bir çok farklı alanda ZBS Zemin boyası ve tamamlayıcı ürünleriyle müşterilerine hizmet verdiklerini aktaran Yıldız, ürünlerinin hem kalitesi hem de hızlı bir şekilde uygulanabilmesi sebebiyle avantaj sunduklarını açıkladı. 

ZBS Boya ve Kimya’nın firma sahibi Bülent Yıldız'ın Endüstri Radyo'da yayınlanan söyleyişini aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz

https://radyo.stendustri.com.tr/zbs-boya-ve-kimya-firma-sahibi-bulent-yildiz-boya-sektoru/