Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilen iki günlük seminere 260 kişi katıldı, inşaat firmaları ve tesisat ustalarına  tümüst yapı ve alt yapı ürünleri hakkında bilgiler aktarılırken; ödüller de verildi. Seminerin ilk günü, GF Hakan Plastik Teknik Hizmetler Müdürü Yasemin Arslan tarafından verilen eğitimle başladı. İnşaat firmalarının yetkilileri ile GF Hakan Plastik ürünleri ve  uygulamada sağladığı avantajlar konusunda bilgiler paylaşıldı. Yurt içi ve yurt dışındaki nitelikli projelerde özellikle Silenta Premium’un  tercih edilme sebepleri detaylı olarak aktarıldı. 

Seminerde ayrıca Kırılmazlar Yapı tarafından başarılı çalışmalar yürüten iş ortaklarına da plaketler sunuldu. İkinci gün seminerinde ise tesisat ustalarına yönelik yapılan yine üstyapı ve altyapı ürün grupları konusunda bilgiler aktarıldı, ustalardan gelen geri bildirimler de değerlendirildi. Bunların yanı sıra karşılaşılan sorunlara çözüm önerileri yaratılırken, ürünlerin gelişimi açısından ustaların görüşleri de alındı.
 İnteraktif şekilde gerçekleşen eğitimler marka ve ustalar açısından iş ortaklığının verimli sürdürülmesi açısından başarılı bir buluşma oldu. GF Hakan Plastik ve Kayseri Kırılmazlar Yapı yetkililerinin hazır bulunduğu seminerin sonunda, çekilişlerle ustalara çeşitli hediyeler de sunuldu. Katılım belgelerinin verilmesinin ardından program akşam yemeği ile son buldu.