İnşaat, yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren Rocker Yapı Kimyasalları A.Ş. ürün ve hizmet kalitesiyle öne çıkan isimler arasında yer alıyor. Geniş ürün gamı ile müşterilerine hizmet veren firmanın ürünlerinden biri de Rocker Tile Acrylic akrilik esaslı yapıştırma harcı.

Akrilik kopolimer esaslı, çeşitli kimyasal katkılar ile takviye edilerek üretilen, mala ile kolaylıkla uygulanabilen Rocker Tile Acrylic, farklı yapı bileşenlerini yapıştırabilen yüksek performanslı dispersiyo tip yapıştırıcısı olarak kullanılıyor. İç cephelerde yatay ve düşey alanlarda alçı, alçıpan yüzeylerde, şap ve sıva gibi çimento esaslı yüzeylerde, şap veya sıva gibi çimento esaslı yüzeylere fayans, seramik, cam mozaiklerin yapıştırılmasında kullanılan Rocker Tile Acrylic aynı zamanda ısı yalıtım levhalarının OSB üzerine veya beton yüzeye yapıştırılmasında ve fayans üstü fayans kaplaması uygulamalarında da kullanılıyor. 

YANMAZ ÖZELLİĞİNE SAHİP

Kullanıma hazır olan Rocker Tile Acrylic bu özelliği ile kolay uygulanabiliyor. Ürünün bir diğer avantajı düşeyde kayma yapmıyor olmasıdır. Esnek ve yanmaz özelliğe sahip olan ürün dayanıklı ve uzun ömürlüdür.