İç ve dış mekânlarda rahatlıkla kullanılabilen Entegre C25 Hazır Beton®, 35 cm kalınlığa kadar uygulama imkânı veriyor. Harç hazırlandıktan sonra hiçbir ilave malzemeye ihtiyaç duymuyor ve bu sayede hız kazandırıyor. Kuru birim ağırlığı 2000 ± 100 kg/m3 olan ürün, tavsiye edilen su miktarının üzerine çıkmadan hazırlandığında yüksek performans sağlıyor.

50 kg’lık torbalarda, istenildiği takdirde paletli veya sling-bag olarak sevk edilebilen Entegre C25 Hazır Beton®, kuru ve don tehlikesi olmayan ortamda açılmadan orijinal ambalajında, en fazla sekiz sıra üst üste koymak şartıyla saklanabiliyor. Üretim tarihinden itibaren bir yıl, torba açıldıktan sonra ise bir hafta içinde tüketilmesi tavsiye edilen ürün kullanılmadığı durumlarda ağzı sıkıca kapatarak muhafaza edilebiliyor.

UYGULAMA KOLAYLIĞI

Entegre C25 Hazır Beton® ürününün uygulama uyarıları ise şöyle: Hazırlanan harç içerisine hiçbir yabancı malzeme (kireç, çimento, alçı vb.) ilave edilmemelidir, tavsiye edilen su miktarının üzerine çıkılmamalıdır, kullanım süresi geçirilmiş harç; su veya kuru harç ile karıştırılıp tekrar kullanılmamalıdır.  Entegre C25 Hazır Beton®’undayanıklılığı açısından, uygulama sonrası 24 saat sonra, yedi gün boyunca, hava koşullarına bağlı olarak, yüzey belirli aralıklarla sulanmalıdır. Uygulamanın +5 °C, +35 °C arası sıcaklıkta yapılması önerilir.Çok geniş alanlardaki uygulamalarda, uygun aralıklarla dilatasyon oluşturulması tavsiye edilir. (25 metrekareden büyük alanlarda)Rüzgârlı havalarda, Entegre C25 Hazır Beton hızlı kurumaya karşı korunmalıdır.Donmuş yüzeylere uygulanmamalıdır. Ayrıca direkt güneş altında uygulanmamalı ve belirtilen uygulama yüzeyi ve kullanma talimatı dışına çıkılmamalıdır.