Yıldırım Grup’un Ankara Çankaya’daki projesi Yıldırım Kule’de önemli firmaların yer alması ve tercih sebebi olması ile ilgili konuşan Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, Yıldırım Kule’yi hayata geçirmenin verdiği başarı ve mutlulukla projede yer alan ve kiralama yapan birçok firma ile bugünlere geldiklerini söyledi. 

Yıldırım, projenin merkezi konumu, ofis alanlarındaki kat yüksekliğinin standartların üzerinde olması, yeni nesil cam teknolojisi, metrekare ve kat seçeneklerinin çeşitliliği, 3m/sn hızlı asansör trafiği, özel tam donanımlı güvenlik sistemi, yönetim hizmetleri, geçişli ve soft otopark planlaması ve tam katta açılabilir toplantı salonları gibi özellikleri dolayısıyla tercih edildiğini dile getirdi.

HOLLANDA BÜYÜKELÇİSİ DE OTURACAK

Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Yıldırım, Hollanda Büyükelçiliği’nin bütün birimleri ile altı ay süren görüşmelerin ardından 11 yıllık kiralama protokolü gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, ihtiyaçlar dahilinde sundukları katların bütün ayrıntılarının ilgilerini çektiğini ifade etti. 

Kiralama protokolünün imzalanmasıyla birlikte Yıldırım Kule’de hizmet verilecek olan katların kullanım alanları ile ilgili son çizimler tamamlanarak tadilat sürecine başlanacağı bilgisini paylaşan Yıldırım, Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Marjanne de Kwaasteniet ve bütün mesai arkadaşlarını projelerinde ağırlamaktan dolayı büyük bir onur ve gurur duyduklarını belirtti. 

PRESTİJLİ MARKALAR YILDIRIM KULE’DE YERİNİ ALDI

Yıldırım, Konya Yolu cepheli cadde mağazalar ve Gökkuşağı Cadde cepheli dükkanların talep gördüğünü, Starbucks, Özsüt, Grup Volvo, Autowax, Cepax, Boran Otomotiv, Ares Otomotiv, Otozen Pdr, Cem Automotive, İsso Armor Zırh ve Güvenlik Sistemleri gibi saygın ve güven duyulan firmalar ile protokol imzaladıklarını kaydetti.

Sınırlı sayıdaki seçenekler için kaliteden ödün vermeyeceklerinin altını çizen Yıldırım, amaçlarının çok sayıda sektörün bünyelerinde yer almaları olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı.