İstanbul’da gerçek country yaşam konseptini, Türkiye’nin seçkin konut markaları MESA ve NUROL’un kalite ve güvencesi ile sunan Yeşilyaka Su’da gerçekleştirilen Bahar Şenliği’nde gerçekleştirilen etkinlikler ile hem yetişkinler hem de çocuklar keyifli bir pazar geçirdi. Bahar Şenliği davetlileri, toplamda 4 bin 500 metrekarelik bir alana yayılan Yeşilyaka Su Sosyal Tesisi’nde yer alan açık ve kapalı yüzme havuzları, tenis kortları, basketbol sahası, fitness merkezi, sauna, Türk hamamı ve daha birçok ayrıcalığı birebir görme şansı yakaladı.

YEŞİL İLE MAVİNİN MUHTEŞEM UYUMU

Yeşilyaka Su, 150 bin metrekarelik inşaat alanında büyüklükleri 226 ile 440 metrekare arasında değişen sekiz farklı tipte, toplam 472 villadan oluşuyor. Büyüklüğü 2 bin metrekareye varan müstakil bahçeleri ve büyük teraslarıyla sakinlerine doğa ile temas kurabilecekleri alanlar sunan Yeşilyaka Su, doğayı yaşamın merkezine almasıyla dikkat çekiyor. Büyükçekmece Göl Vadisi’nde yer alan ve doğa ile yeniden bağ kurmak isteyenleri buluşturan Yeşilyaka Su, sakinlerinin her güne huzurla uyanmasını sağlayacak 422 bin metrekarelik yeşil alanıyla fark yaratıyor. Yeşilin ve mavinin muhteşem uyumunu hissettiren 13 bin metrekarelik su alanının yanı sıra geniş çocuk oyun alanları, koşu ve yürüyüş parkurları, kafe ve restoranların yer aldığı Yeşilyaka Su, projenin içinde yer alan açık hava sinemasıyla sakinlerinin keyfine keyif katmayı hedefliyor.

EV SAHİBİ ORANI DÜŞTÜ, KİRACI ORANI ARTTI EV SAHİBİ ORANI DÜŞTÜ, KİRACI ORANI ARTTI

LOKASYONUYLA FARK YARATIYOR

İstanbul’da şehir karmaşasından ve stresten uzak benzersiz bir lokasyona sahip Yeşilyaka Su, sadece villalardan oluşan, trafiğin yoğun olmadığı ve Avrupa yakasının nezih bölgelerinden Büyükçekmece Sırtköy’de yer alıyor. MESA ve NUROL projeciliğinin ürünü olan Yeşilyaka Su, 3. Havalimanı ve çevresindeki Atakent, Halkalı, Bahçeşehir gibi gelişen bölgelere komşu olmasıyla dikkat çekiyor. Hadımköy Otoyolu gişelerine 5 dakika mesafedeki proje, çevresindeki eğitim ve hastanelere olan yakınlığı ile öne çıkıyor. Yeşilyaka Su’dan Maslak-Levent’e 45 dakika, İstanbul Havalimanı’na 20 dakika, Mall of İstanbul ve Büyükçekmece Marina’ya 15 dakika, Bahçeşehir ile Akbatı AVM’ye ise 10 dakikada ulaşılabiliyor. Yeşilyaka Su, Türkiye’de ilk defa yapılacak olan Avrupa standartlarındaki film stüdyolarının da yanı başında bulunuyor.