1997 yılından bu yana faaliyet gösteren, doğal taş sektörünün en önemli temsilcileri arasında yer alan Demirtaş Mad. Mer. Ltd. Şti. geniş ürün gamıyla müşterilerine hizmet veriyor. Yeşil Diyabaz, Emperador Dark, Sky Blue ve Golden Night isimli doğal taşları ile öne çıkan firmanın üç doğal taş ocağı bulunuyor. Doğal taşlarının işlemini kendisine ait tesislerinde gerçekleştiren firmanın Emperador Dark, Sky Blue ve Golden Night mermer grubuna giren bu ürünleri iç mekan uygulamalarında (Yer döşeme, iç cephe kaplama, basamak ve süpürgelik) kullanılıyor.

Demirtaş Mad. Mer. Ltd. Şti.’nin hem işlevsel hem de görünümüyle en çok tercih edilen ürünlerinden biri de Yeşil Diyabaz.  Oluşum itibari ile volkanik bir yapıya sahip olan Yeşil Diyabaz, granit ayarında bir ürün. Kullanım alanları genel olarak peyzaj uygulamaları olan Yeşil Diyabaz, iç mekan uygulamalarında da sık sık tercih ediliyor. Kullanıldığı mekana değer katan Yeşil Diyabaz, özellikle peyzaj uygulamalarında yürüyüş yolları, bahçe düzenlemeleri, kaldırım ve yol düzenlemeleri iç ve dış cephe uygulamalarında ve havuzlarda tercih ediliyor. 

İç ve dış mekanlarda zeminlerde de tercih edilen Yeşil Diyabaz, renk ve dokusuyla fark yaratıyor. Yeşil Diyabaz yapısı itibarıyla sağlam olması nedeniyle aşınmaya ve darbeye karşı mukavemetli. Nitekim Yeşil Diyabaz, zaman içinde deformasyona uğramıyor. Bu yönüyle zeminlerde ve havuzların yan duvarlarında, taban ve havuz kenarlarında sıklıkla tercih ediliyor. Su ile bütünleşmesi son tüketicide okyanus görünüm etkisi yaratırken, havuz içerisinde kullanılan kimyasallara karşı herhangi bir değişime uğramaması da avantaj sunuyor. Öte yandan Yeşil Diyabaz, görsel zenginliği ile iç ve dış mekanların zemininin tasarım gücünü arttırıyor. 

Demirtaş Mad. Mer. Ltd. Şti. sektörün öncü firmaları ile işbirliği içinde, müşteri memnuniyetinin ve uzun soluklu çalışmanın önemini en öne koyabilen yaklaşımı ve asla ödün vermediği kalitesi ile nitelikli projelerin güvendiği isim olmaya devam ediyor. Firmanın öncelikli hedefi beklentilerin ve standartların ötesinde yüksek kalitedir.