1997 yılından beri doğal taş üretimi konusunda faaliyet gösteren Demirtaş Mad. Mer. Ltd. Şti. Yeşil Diyabaz, Emperador Dark, Sky Blue ve Golden Night ürünleri ile hizmet veriyor. Üç adet ocağı bulunan firmanın, malzemelerin işlemesini yapabilmek için de iki adet tesisi bulunuyor.
Emperador Dark, Sky Blue ve Golden Night mermer grubuna giren bu ürünler iç mekan uygulamalarında (Yer döşeme, iç cephe kaplama, basamak ve süpürgelik) kullanılıyor. Yeşil Diyabaz ise oluşum itibari ile volkanik bir yapısı olması sebebiyle granit ayarında bir üründür.

Kullanım alanları genel olarak peyzaj uygulamaları olan Yeşil Diyabaz, iç mekan uygulamalarında da sık sık tercih ediliyor. Peyzaj uygulamalarında yürüyüş yolları, bahçe düzenlemeleri, kaldırım ve yol düzenlemeleri iç ve dış cephe uygulamalarında kullanılıyor. Malzemenin yapısı itibari ile sağlam olması, diğer ürünler gibi zaman içinde deformasyona uğramaması en büyük tercih sebepleri arasında yer alıyor. 

YEŞİL DİYABAZ HAVULARDA TASARIMI GÜÇLÜ KILIYOR

Son birkaç yıldır peyzaj ve cephe uygulamaları dışında havuz içi kaplamalarında da Yeşil Diyabaza olan talep yoğunlaşmaktadır. Sebebi de artık son tüketicinin alışılagelmiş ürünlerin dışında farklı ve doğal bir arayış içine girmesidir. Havuz proje uygulamalarında Yeşil Diyabaz yan duvarlar, taban ve havuz kenarlarında tercih ediliyor. Malzemenin su ile bütünleşmesi son tüketicide okyanus görünüm etkisi yaratıyor. Ayrıca havuz içerisinde kullanılan kimyasallara karşı herhangi bir değişime uğramaması ürünün değerini arttırıyor.
Demirtaş Mad. Mer. Ltd. Şti. sektörün öncü firmaları ile işbirliği içinde, müşteri memnuniyetinin ve uzun soluklu çalışmanın önemini en öne koyabilen yaklaşımı ve asla ödün vermediği kalitesi ile nitelikli projelerin güvendiği isim olmaya devam ediyor. Firmanın öncelikli hedefi beklentilerin ve standartların ötesinde yüksek kalitedir.