Boysis, Luftsis ve Thermasis  olarak üç grup firmalarıyla çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Darcan, Boysis markalarının endüstriyel boyahane ve mekanik yüzey hazırlama tesisleri kuran 20 yıllık tecrübeye sahip olduğunu belirtiyor. Bandırma’da yaklaşık 20 bin metrekare kapalı alanda endüstri 4.0 özellikli üretim tesisleriyle faaliyet gösterdiklerini ifade eden Darcan, Luftsis markalarının 2017 yılında hayata geçmiş, yenilikçi ve teknolojik vizyonuyla klima santralleri başta olmak üzere klima cihazları üretimi yapmakta ve merkezi sistem VRF klima sistemleri distribütörlük faaliyetleri yürüttüklerini aktarıyor. 

Luftsis çatısı altında klima santralleri, havalandırma üniteleri, ısı geri kazanım cihazları, mutfak ekolojik cihazlar üretimi birlikte satış ve satış sonrası hizmetlerini verdiklerini belirten Darcan, “Ar-Ge çalışmalarımızla yüksek teknoloji geliştiriyor ve bunları müşterilerimizle buluşturuyoruz. Rekabetçi ürün gruplarımızı yalnızca yurt içinde değil Avrupa Birliği, Afrika gibi ülkelerde ve tüm Türk müteahhitlerinin projelerinde de kullanılması üzerine üretimini gerçekleştiriyoruz. IOT nesnelerin interneti, akıllı bina teknolojileri gibi yeni teknolojileri klima cihazlarımıza adapte ediyoruz. Ayrıca Bronya isimli nano teknolojisi olan SIVI ısı izolasyon sistemlerini, klima santralleri ürünlerimizde kullanmamız ve ürünün üstün özelliklerinden memnun kalmamız ardından bu markanın distribütörü olduk.” Diyor. Darcan sözlerine şunları ekliyor: “Thermasis ise pelet ısıtma sistemleri olarak isimlendirilen yurt dışında doğal gazın olmadığı Güney Amerika gibi ülkelerde yoğun olarak kullanılan ısıtma sistemleri üreten firmamızdır.” Luftsis A.Ş. Genel Müdürü Uğur Darcan, ST Endüstri Radyo’da İnşaat ve Malzeme programının konuğu oldu. Programı aşağıdaki linkten dinleyebilirsiniz.

http://radyo.stendustri.com.tr/luftsis-a-s-genel-muduru-ugur-darcan-yenilikci-cozumleriyle-firmalara-katma-deger-sagliyor/