Carra Mimari Alüminyum Sistemleri’nin geçmişten bugüne başarı hikayesini öğrenebilir miyiz? 

Carra Mimari olarak 2010 yılında marka adımızı oluşturduk ve marka tescilini aldık. Profesyonel yaşamımıza 1 Haziran 2019 yılında noktayı koymamızın ardından kendi marka ismimizle firmamızı kurarak işe başladık. 11. ayımızı tamamlamak üzereyiz. Dünden bugüne baktığımızda çok şükür tüm sıkıntılara rağmen iyi gidiyoruz. Alüminyum mimari sistemler, özel dizayn ürünler, kompozit paneller, kompakt laminantlar, fotoselli kapılar ve döner kapılar, pergola tenteler, güneş kırıcı sistemler... Kısacası alüminyuma dair ne varsa hizmet vermeye ve çözüm merkezi olmaya gayret ediyoruz. 33 yıllık sektör tecrübemizi ve bilgimizi iyi bir şekilde değerlendiriyoruz. Firmamızın en önemli özelliklerinden biri müşteri memnuniyetini önde tutmamız ve yenilikçi olmamızdır. Çözüm üretilmeyen tüm işlerin tek çözüm adresi Carra Mimari’dir.

Müşterilerinize hangi ürün ve hizmetlerinizle çözüm sunuyorsunuz?

Proje bazında yerel ve ithal alüminyum sistemleri, alüminyum kapı, pencere ve cephe sistemleri & aksesuarları, fotoselli ve hermetik kapılar, döner kapı, kompozit panel levhaları ve kompakt laminat paneller, ofis bölme sistemleri, cam donanım aksesuarları, pencere ve cephe otomasyonları, pergola ve camlama sistemleri, yeni nesil alüminyum korkuluk sistemleri ve aksesuarlar, sinterflex ve kompakt laminat cephe sistemleridir.

Pencere ve kapı sistemlerin enerji verimliliği konusundaki önemi, rolü nedir sizce? Bu konuda firmanızın hizmetini verdiği kapı ve pencere sistemlerinin faydayı öğrenebilir miyiz?

Enerji verimliliği günümüzde oldukça önem kazanmaktadır. Bizimde ürünlerimiz arasında bunlar oluşmaya başladı. Kapı- pencere sistemleri, camlar ve yüksek yalıtım değeri olan sistemlerimizle 2021 yılında tam bir donanıma sahip olacağız. Ayrıca yangın sınıfında da sistemleri ürün gamımız içinde mevcut olacaktır.

Carra Mimari Alüminyum Sistemleri önümüzdeki süreçte neyi hedefliyor, planları neler?

Firmamız 1.yılını doldurması ile birlikte artık bazı ürün kalemlerinde müşteri portföy oluşturmuştur. Yeni ürünlerimizle yeni müşterileri firmamıza kazandırarak yolumuza devam edeceğiz. Carra olarak önceliğimiz hep ihracat olacaktır. Carra Mimari Alüminyum Sistemleri özelinde birkaç ürünümüzün tasarıları devam etmektedir. 2021 Mart gibi bu ürünlerimizi müşterilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz. Gerek mimari ürünlerde gerek endüstriyel ürünlerde ve de aksesuarlarda nitelikli ürün gamları ile farklı müşteri hedeflerine ulaşmayı da hedefliyoruz.