Yenilenebilir enerji, dünya çapında hızla artmakta ola enerji talebinde, fosil yakıtlardan elde edilen enerjiye karşı bir alternatif olarak karşımıza çıkmaktadır. Çevre dostu ve sürdürülebilir kaynaklardan elde edilebilir olması büyük önem taşıyor. Jeotermal tesisler, ülkemizde, önemli bir enerji üretim payına sahiptir.

Endüstriyel sektörde büyük hedefler belirleyerek 2011 yılında yola çıkan ve genellikle “Yenilenebilir Enerji Sistemleri” üzerine yoğunlaşan As Mech A.Ş., jeotermal elektrik santrallerinin mekanik montaj işlerinde uzmanlaşarak bu alanda büyük ilerleme sağladı.

YAPILARIN ANALİZİ VE GÜÇLENDİRİLMESİNDE AKILLI METODOLOJİLER DÖNEMİ BAŞLIYOR YAPILARIN ANALİZİ VE GÜÇLENDİRİLMESİNDE AKILLI METODOLOJİLER DÖNEMİ BAŞLIYOR

TESİSLERİN KISA ZAMANDA DEVREYE ALINMASINI SAĞLIYOR

As Mech, Ege Bölgesi’nde yaklaşık 500 MW enerji üretim kapasiteli jeotermal elektrik santrallerinin kurulumunda pay sahibi olmuş ve santrallerin mekanik montaj kısımlarında yaptıkları ile adından sıkça söz ettirerek, kısa sürede tesislerin devreye alınmasını sağladı.

Aynı zamanda çalışanlarıyla birlikte gelişmeyi, global kalitede ve standartlarda hizmet üretmeyi, sürekli gelişen, yenilenen makine ve teknoloji ağı ile müşterilerine “en hızlı” ve “en kaliteli” hizmeti sağlamayı kendisine ilke edinmiştir.