Hedefleri değişen dünyanın teknolojisine ayak uydurarak yenilikçi,  katma değerli üretim kapasitesini ve ürün çeşitliliğini arttırmak olan Pimtaş Plastik,  81 ilde 106 ülkeye 44 yılı aşkın tecrübesiyle tedarikçilerine hizmet veriyor. Yönetim Kurulu Başkanı Şamil Tahmaz, “Pimtaş Plastiği başarıya ulaştıran potansiyelin temel etkenleri, dünya standartlarını rahatlıkla sağlayabilen üretim teknolojilerimiz, ürünlerimizin kalitesi ve tedarikçilerimizden gelen memnuniyet. Bizi özel kılanda bu. Tedarikçilerimizin taleplerini çok iyi değerlendirip, ürün geliştirmemiz.

PİMTAŞ PLASTİK HER ALAN İÇİN ÜRÜN GELİŞTİRİYOR

Gerçekleştirdiğimiz yenilikler hizmetimizi daha geniş bir tedarikçi tabanına ulaştırmamızı sağlıyor. Kaplin ürünümüzü piyasaya sürdük. Üretime yeni girmiş olmasına rağmen pimtaş marka algısının verdiği güven ve tecrübe ile sektörde dorukta. Tedarikçilerimizin bize duyduğu bu güven bizleri çok mutlu etmekte. Geçmişte yaptığımız anlaşmalarla birlikte, bugüne geldiğimizde tedarikçilerimizin ihtiyaçlarına cevap verdiğimizi görüyoruz. Önümüzdeki dönemde de yenilikçi ürünlerle müşterilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Şamil Tahmaz, ‘Her bireyin ülke için verdiği savaş farklıdır. Biz sanayicilere düşen görevde yerli ve milli üretim gücümüzü arttırmak için daha çok çalışmak, yatırım yapmak ve taşın altına elimizi koymak’ diyor.” dedi

İÇME SUYUNUN KORUNMASI HEDEFİMİZ 

Tahmaz, “Her gün içme suyuna ihtiyaç duyarız. Pimtaş Plastik de sürdürülebilir su tedariği ve kullanımına yönelik içme suyunun korunmasını hedefliyor. Yaşamımızın vazgeçilmezi olan su, sadece insanların değil doğanın ve tüm canlıların yaşam kaynağı. Pimtaş plastik, sızıntı yapmayan boruları, dağıtım ağları, borulara monte edilecek tüm ek parçaların üretimini kaliteli bir şekilde gerçekleştirerek hayata su taşıyor, toprağa nefes katıyor. Biliyoruz ki, dünyadaki en değerli emtia su. En önemlisi de suyu değer kaybetmeden sağlıklı, güvenli, kaliteli bir şekilde kullanıcıya ulaştırmak. Biz de dünyadaki en değerli emtiayı korumak için üretim yaptığımızın bilincinde olarak üretiyor ve değer katmaya devam ediyoruz.” Söyledi.