Gayrimenkul sektörünün yenilikçi markalarından BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya  Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiyor. 
Yaklaşık 56 bin 500 m² alanda 177 adet ikiz, üçüz ve dördüz villalar şeklinde tasarlanan ‘Alya Bahçe’ projesinin hafriyat çalışmaları tamamlandı. Ön talep sürecinin devam ettiği ‘Alya Bahçe’, merkezinden uzaklaşmak istemeyen ve tüm ihtiyaçları için şehrin olanaklarına yakın noktalarda yaşamak isteyen yerli yabancı tüm yatırımcıları hedefliyor. 
Alya Bahçe’nin tanıtımı nedeniyle düzenlenen lansman toplantısında konuşan BOSS4 Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Alya markasıyla Avrupa Yakası’nda katma değerli projeler ürettiklerini hatırlattı. Beş yılda toplam sekiz proje, 631 adet konut ve 38 ticari gayrimenkulün inşaatını tamamlayarak zamanında teslim ettiklerini belirten Akkuş “Başladığımız projeleri zamanında teslim ediyoruz. Şu anda ‘Alya Teras’ ve ‘Alya Mercan’ı projelerimizin teslimlerine başladık. Halihazırda 5 projemizde 650 adet konut ve 35 ticari gayrimenkul alanın inşaatı süreci devam ediyor. Bugüne kadar binden fazla aileyi ev sahibi yaptık. Şimdi de ‘Alya Bahçe’ için düğmeye bastık. Bahçeşehir’de konumlanan ve 177 adet ikiz, üçüz ve dördüz villalardan oluşan ‘Alya Bahçe’de ön talep toplama sürecini nisan ayında başlattık” dedi.

ERKEN TESLİM, YÜKSEK KAZANÇ...

BOSS4 Gayrimenkul’ün kısa vadeli hedeflerinden de söz eden Abdülkadir Akkuş, hafriyatının yapıldığı ve bittiğinde 450 konut ile 15 ticari gayrimenkulden oluşacak olan Zeytinburnu projesindeki çalışmalara hız verdiklerini belirtti. Diğer yandan; şehir merkezine yakın lokasyonlarda proje üretmeye devam ettiklerini dile getirten Akkuş, Alya markasıyla yüksek katma değerli projeler inşa etmeyi sürdüreceklerini kaydetti.
BOSS4 Gayrimenkul’ün özelliklerinin başında; projelerini zamanında teslim etmesi olduğunu belirten Akkuş, yüksek katma değerli ve yatırımcısına daima kazandıran projeler ürettiklerini kaydetti. Akkuş “Önce insan diyor ve projelerimizi bu vizyon üzerine kurguluyoruz. Bu yola yatırımcılarımıza güvenli bir yaşam, huzurlu bir çevre, konforlu bir yuva ve maksimum kazanç sağlamak hedefiyle çıktık. Bizden konut alanlar en az yüzde 100 prim sağlıyor. Yüksek kaliteli malzeme, tüm detaylarına kadar düşünülmüş sosyal alanlar, çevreci bir anlayışla tasarladığımız geniş peyzaj alanlarını vazgeçilmez çizgimiz olarak belirledik. Hatta pandemi sürecinde insan sağlığına ve huzuruna verdiğimiz önem doğrultusunda balkonlu ve bahçeli alanları daha ön planda tuttuk” diye konuştu.

“KENTSEL DÖNÜŞÜM” KONUTLARA NEFES ALDIRIYOR “KENTSEL DÖNÜŞÜM” KONUTLARA NEFES ALDIRIYOR

“ELİMİZİ TAŞIN ALTINA KOYUYORUZ”

Gayrimenkul sektörüne ilişkin bilgiler de veren Abdülkadir Akkuş, Türkiye'de yıllık yeni konut talebinin 800 bin adede yaklaştığını ancak buna karşın arzın 550 bin civarında kaldığını söyledi. Akkuş “Üretimin azalmasının nedenleri arasında maliyet artışı, arsa fiyatlarının yüksekliği ve ekonomideki dalgalanmalar yer alıyor. Mevcut duruma baktığımızda konut maliyetlerine bağlı olarak konut fiyatlarındaki yüksek seyir iç piyasada sıkıntı yaratıyor. Ancak biz bu sürecin kolay atlatılması için bu maliyetleri minimum seviyede projelerimize yansıtıyoruz. Burada yine konut alıcısına destek olmayı hedefliyoruz Elimizi taşın altına koyarak üretim yapmaya ve ülkemize kazandırmaya devam ediyoruz” dedi.

HER VİLLAYA ÖZEL BAHÇE

Geniş sosyal donatılarıyla dikkat çeken proje hakkında bilgi veren BOSS4 Gayrimenkul Projeler Satış ve Pazarlama Koordinatörü Deniz Yavuz ‘Alya Bahçe’nin, şehir merkezinden uzaklaşmak istemeyen ve tüm ihtiyaçları için şehrin olanaklarına yakın noktalarda yaşamak isteyen yerli yabancı tüm yatırımcıları hedeflediğini dile getirdi. Yavuz “Projemizin en önemli özelliği her bağımsız bölümün bahçeli olması. Villalarımız 3+1’lerde 213 m²’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m²’ye kadar çıkıyor. Metrekare fiyatları 36 bin TL’den başlayan projemizde villa fiyatları ise büyüklüklerine göre 8 milyon 500 bin TL ile 15 milyon TL arasında değişiyor. Projemizle bahçeli, özgür ve ferah yaşam alanları sunuyoruz. Sıralı villa konseptinde tasarladığımız projemizde her villanın özel iki araçlık otoparkı bulunuyor” dedi.

YÜZDE 35 PEŞİN, 30 AY VADE...

Lansman öncesi yoğun ön satış talebi aldıklarını belirten Yavuz, ödeme kolaylıkları ve finansman modellerine ilişkin de şu bilgileri verdi: “Lansmana özel olarak projenin yüzde 10’unda geçerli olmak üzere yüzde 35’i peşin, kalanı 30 ay vade seçeneği sunuyoruz. İki ay sonra da garantörlük dahilinde banka kredisi seçeneğimiz devreye girecek. Lansman öncesinde ön talep rakamları bizi mutlu etti. Bine yakın ön talep aldık. Talebin yüzde 90’ı yerli yatırımcıdan geldi. Satış ofisimizi 1 Haziran itibariyle açıyoruz. Talepte bulunan yatırımcılarımızı tek tek davet ederek, onlara öncelik tanıyacağız. Kısa sürede de örnek villamızı da tamamlayacağız. Hafriyat çalışmaları başlayan projemizi 30 Kasım 2024’te teslim etmeyi planlıyoruz ancak tüm projelerimizde olduğu gibi hızlı üretim ve erken teslim geleneğimize uygun olarak bu tarihi daha da öne çekebiliriz.
Konumu ve ulaşımıyla da dikkat çeken bir proje olan ‘Alya Bahçeşehir’, Bahçeşehir 1. kısımda yer alıyor. Projemiz birçok alışveriş merkezi, eğitim ve sağlık kurumlarına çok yakın mesafede olmasının yanı sıra Bahçeşehir’in cazibe merkezlerinden biri olan Gölet’e de 4,5 km mesafede yer alıyor. Projemiz Kuzey Marmara Otoyolu, 3. Boğaz Köprüsü ve 3. Havalimanı’nı şehre bağlayan yolların üzerinde olmasıyla da ayrıca değer kazanıyor.