Yılın ikinci yarı yılına yönelik planları hakkında bilgi veren ZBS Boya ve Kimya firma sahibi Bülent Yıldız, şu açıklamalarda bulundu.

“Beton ve çimento esaslı yüzeyler için geliştirdiğimiz ZBS Zemin Boyası çok başarılı oldu ve tüketicilerimiz bu ürünü çok beğendi. Buradan doğan güç ve etkiyle seramik yüzeylerin boyanması için de yeni bir ürün geliştirdik. ZBS 2KFloor Plus… Reklam ve tanıtım çalışmalarımızla ürünümüzü tüketicilerimize sunarak, seramik yüzeylerde de beton yüzeylerde olduğu gibi güçlü ve uzun ömürlü geri dönüşler almayı planlıyoruz.

Seramik yüzeyleriniz eskidiğinde ya da su geçirmeye başladığında, değişiklik yapmak istediğinizde mevcut seramikleri kırarak ya da kırmadan üzerine tekrar seramik yapmak durumundasınızdır.  Bu tarz bir onarım hem çok zahmetli hem de yüksek maliyetlerle oluşur. ZBS 2KFloor Plus sayesinde seramik yüzeylerinizi kırmadan, dilediğiniz renkte boyayabilirsiniz. Kuruması ardından tıpkı seramik gibi kolay temizlenir bir yüzeyiniz olur. Aynı zamanda su izolasyonu da sağlamış olursunuz. Üstelik uygulaması basit olduğu için, işçilik ödemeden kendiniz rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Yeni dönem de ZBS 2KFloor Plus ürünümüzü tanıtıp, tüketicilerimize sunarak ilave pazarları hedefliyoruz.”