Gölgelendirme sistemleri sektöründeki başarısı ile ismini duyuran Üşenmez Tente, ürün gamına bir yenisini daha ekledi. Marka yakın zamanda müşterilerinin beğenisine sunduğu Hareketli Alüminyum Tavan Sistemi ile mekanlara yeni bir soluk getiriyor. 

HER İKLİMDE KONFOR SUNUYOR

Marka ürün gamına dahil ettiği yeni hareketli alüminyum tavan sistemi ile müşterilerinin mekanlarında hem işlevsel hem de tasarım ihtiyacına cevap veriyor. Eğimsiz bir görüntüye sahip olan sistem, yükseklik konusunda daha ferah bir ortam kullanımına imkan tanıyor. Güneşin geliş açısına göre istenilen derecede konumlandırılabilen alüminyum paneller, güzel havalarda konforlu bir kullanım sunuyor. Yağmur gibi sert koşullu havalarda ise paneller tam kapatıldığında, eğer sistem etrafı cam veya farklı bir malzeme ile de çevrilmişse, klima gibi hava sıcaklığını düzenleyici ürünlerle birlikte her koşulda keyifli kullanım alanı sağlıyor. Hareketli alüminyum tavan sistemi, sıcak bölgeler için yalıtım desteğiyle birlikte, iki tip aydınlatmayla kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Sitem kış bahçesi, hobi alanları, havuz gölgelendirme, rekreatif alanlar için önemli bir çözüm olarak öne çıkıyor. 

50 yıl önce körüklü tente üretimi ile faaliyet göstermeye başlayan Üşenmez Tente, Adana’daki tesislerinde ileri teknoloji ile imalat ettiği inovatif çözümleri ile öne çıkıyor. Hareketli alüminyum tavan sistemi, katlamalı tente, yapısal çözümler ve gölgelendirme sistemlerinin plan, tasarım, üretim ve uygulamasını gerçekleştiren firma, müşterilerinin beklentilerini en yüksek düzeyde karşılamak üzere müşteri odaklı bir yaklaşımla çalışmalarını sürdürüyor. Sistemlerin AR-GE’sinden, üretimine kadar tüm süreçlerinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan marka, ürünlerini projenin ihtiyacına uygun olarak üretiyor. Alanında en iyi hizmeti, en kısa zamanda sunmayı misyon edinen firma, yalnızca yurt içine değil İngiltere, Almanya, Hollanda, Libya, Kenya, Portekiz, Katar, Arabistan, Irak, Azerbaycan, Amerika gibi ülkelerdeki projelere de hizmet veriyor.