Sektörünün tecrübeli isimleri arasında yer alan Aypen, inşaat sektörünü yeniliklerle buluşturmaya devam ediyor. Yüksek teknoloji ile üretim gerçekleştiren marka ürün grubuna bir yenisini daha ekledi. Aypen Ar-Ge çalışmaları neticesinde geliştirdiği alüminyum panel kapı sistemini pazara sundu. 

HEM İŞLEVSEL HEM ESTETİK 

Yüksek kalitesi, yüksek dayanımıyla yapılara güvenli bir çözüm sunan alüminyum panel kapı sistemi tasarımıyla da öne çıkıyor. Farklı modellerin sunulduğu alüminyum panel kapı sistemi sahip olduğu teknik özellikleriyle kullanıldığı ofis, ev, konut gibi farklı türdeki yapılara değer katıyor.  

1991 yılında alüminyum doğrama, panjur üretimiyle AK-TEK alüminyum adıyla Ümraniye’de kurulan Aypen,1996 yılında makine parkurunu son teknoloji ile yenileyerek hem kapasitesini artırmış, hem de ürün çeşidini ve kalitesini yükselterek bugünkü başarısına ulaşmıştır. Aynı yıl PVC doğrama üretimine de başlayan firma 2000 yılında kurumsal çalışmalarını tamamlayarak AYPEN Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. adını almış, 2010 yılında ise tasarımı kendisine ait olan ilk veranda sistemiyle kış bahçesi üretimiyle de ismini duyurmuştur. 

YURT İÇİNDEN YURT DIŞINA UZAYAN BAŞARI

İstanbul Ümraniye merkez ofisinde ve Beykoz’daki fabrikasında toplam 1450 m2 alanıyla alüminyum kış bahçesi, kapı ve pencere üretim merkezi haline gelen Aypen, günümüz yapı ihtiyaçlarına kaliteli çözümleriyle hizmet vermektedir. Yurt içindeki başarısını yurt dışına da taşıyan marka, alüminyum hızla değişen ihtiyaçlara göre ürettiği sistemlerinin yüzde 67’sini başta AB ülkeleri olmak üzere dünyanın dört bir yanına ihraç etmektedir.