Pandemi sürecinde çalışanların ve müşterilerin sağlığını korumak üzere birtakım önlemler alarak yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Sarıtaş Yapı Malzemeleri Genel Müdür Ali Sarıtaş, ikinci yarı yılına yönelik planları hakkında şunları söylüyor:
“Yaz aylarında olmamız sebebiyle özellikle sulama işlerinde talep artıyor. Hizmet verdiğimiz belediye işlerinde ve özel projelerde yavaşlama olsa da çalışılmaya devam edildi. Biz de bu müşterilerimize, hem ürün tedarik etmeyi hem de proje çizim hizmeti vermeyi sürdürdük. Aynı zamanda pandemi sürecinde insanlar küçükte olsa bahçeleri ile daha fazla ilgilendi. Bu da özellikle bahçelerde kullanılan damlama ve sulama sistemlerine olan talebi artırdı. 

“İKİNCİ YARI YILINDA İŞLERİN ÇOK DAHA İYİ OLACAĞINA YÖNELİK UMUTLUYUZ”

Bu yılın ikinci yarı yılında işlerin çok daha iyi olacağına yönelik umutluyuz. Sulama ürün grubunda RAINBIRD markasının distribütörlüğünü yapıyoruz. Sulama ürün grubumuz sprey başlıklar, rotorlar, vanalar, kontrol üniteleri ve aksesuarlardan oluşuyor. Distribütörlüğünü yaptığımız markaların ürünlerini yıl içinde birçok defa ithal ettik, gelen taleplere cevap verebilmek adına sipariş vermeye devam ediyoruz.” dedi.