Göktekin Yapı’nın başarı hikayesini öğrenebilir miyiz?

Göktekin Yapı’yı Adana’da marka konut iddiasıyla 2013 yılında kurduk. Kurulduğumuz günden itibaren alanında profesyonel isimlerle birlikte çalıştık. İnşaat sektörüne ilk adımımızı küçük bir arsa alarak G1 adını verdiğimiz projeyle attık. “Binalar, tek başlarına bir yaşam alanı oluşturmaz” düşüncesinden hareketle tüketicilerimize sadece ev veya bina değil bir yaşam alanı sunduk, sunmaya da devam ediyoruz. Göktekin’in bugünkü başarısının kaynağının da bu olduğuna inanıyorum. Her zaman müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak o ihtiyaçların karşılanmasına yönelik çalışmalar yapmayı öncelikli amacımız olarak görüyoruz. Aldığımız pozitif geribildirimler de bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor.
Aslında bu noktada hep daha başarılı olmak adına çalışma felsefemizdeki olmazsa olmazlarımızı da belirtmem gerekiyor. Biz meraklı, öğrenen, işimizi daha iyi yapmamıza ve insanlara daha faydalı olmamıza yarayacak her türlü bilgiyi ve yeniliği bulup, öğrenip işimize entegre ediyoruz.

G3 projesinin yaşam kurgusu ve özellikleri hakkında bilgi verir misiniz?

Bir kentsel dönüşüm projesi olan G3’ü tamamladık. İki bloklu, birbirinden farklı 73 daireden ve zemin asma kat işyerlerinden oluşan projeyi 2019’un Mart ayında tamamlayarak, daireleri kat maliklerine teslim ettik. Adana’nın iki ana bulvarını birleştiren Uğur Mumcu Bulvarı’nda yer alan projemiz, Seyhan Baraj Gölü’ne olan yakınlığı, sosyal yaşam olanakları, çocuk oyun alanları, açık ve kapalı spor alanları ve muhteşem manzarasıyla tüketicilerimizin aradığı her şeyi sunuyor. Projenin en önemli ayrıcalığı ise kentin en kıymetli bulvarlarından birinde sahip olduğu alana göre bağımsız daire sayısı dikkate alınarak en verimli ve faydalı şekilde planlanmış olması…

Gündeminizde hangi projeler var? Hedeflerinizi öğrenebilir miyiz?

Gerçekleştirdiğimiz araştırmadan elde ettiğimiz sonuçlar ışığında yeni projelerimizi oluşturmaya başladık. Bu projeler kapsamında sosyal donatıları, bahçeleri, bisiklet ve yürüyüş parkurları olan aynı zamanda berber/kuaför, market, fırın, kafe gibi hizmetleri de içerisinde bulunduran projemizin hazırlığındayız. Temmuz ayı içinde yine Adana’nın merkezinde ve en yeşil bölgesinde G4 projemizle hem karlı bir yatırım hem de keyifli bir yaşam alanı olacak konut projemizin temellerini atıyoruz. Sonbaharda Turgut Özal’da bulvar üstünde oldukça prestijli bir noktada dünyaca ünlü mimar Emre Arolat’ın hazırladığı Göktekin İş Merkezi projemize başlıyoruz. Bu projenin bölgede nadide bir proje olarak kalıcı izler bırakacağını düşünüyoruz.