YELİZ YİRMİBEŞ - Layher, partner firmaları ile fark yaratmak amacıyla “Daha Fazla Olanak” felsefesini en kapsamlı şekilde genişletmek için özveri ile çalışmalarına devam ediyor. Bu çerçevede, yeni partneri SOM İskele ile yeni projelere ve farklı çözümlere daha çok ulaşma gayreti içerisinde. SOM İskele, yaklaşık 6 yılı aşkın bir süredir ülke genelinde iskele kiralama ve kurum-söküm işleri yapan Ankara merkezli bir firma. Layher ortak yürüttükleri bir projede, enerji sektöründe dünyanın önde gelen bir firmasının ülkemiz sınırları içerisinde devam eden HES projesine çözüm ortağı olmaktan dolayı gurur duyuyor. Tamamlandığında 280 MWe kurulu güce ve yıllık 862 milyon 270 bin kWh elektrik üretim kapasitesine sahip olacak bu projenin, üretim kapasitesi ile 375 bin kişinin yaşadığı bir şehrin tüm elektrik enerjisi ihtiyacını karşılayacağı bilinmektedir. Böylesine önemli bir projede, Layher partner firması SOM İskele’nin alanında uzman iskele personellerinin öncülüğünde ve Layher Türkiye’nin deneyimli teknik kadrosunun desteği sayesinde yine zorlu bir projeyi en kısa sürede ve en güvenli şekilde tamamlamanın mutluluğunu yaşıyor. 

Endüstriyel Tesislere Allround-Flanşlı İskele ile Avantaj Sunuyor

Layher Türkiye, tüm dünyadaki benzer çalışma anlayışıyla endüstriyel alanda büyük bir titizlikle ürün ve hizmet kalitelerini sunmaya çalışırken, iş ortaklarının karlılığından ve en önemlisi güvenlikten taviz vermeyen yaklaşımlarıyla, sektörde daima farklılık yaratmak için çalışıyor. Bu bakış açısıyla Layher sağladığı tüm avantajların, zaman kazanımı olarak müşterilerindeki yansımasını görerek daima daha ekonomik olduğunu savunuyor. Geçmişinden kazandığı deneyimler ve avantajlarla, geleceğe daha emin ve güvenle bakıyor.  En basit yapılardan en karmaşık saha şartlarına kadar tüm endüstriyel tesislerde Allround-Flanşlı iskeleleri kullanırken, birbirine tamamen uyumlu ve sisteme entegre olarak kullanılabilecek özel iskele parçaları ile her yükseklik seviyesinde güvenli çalışma alanları sağlayarak, hem çalışanların işine daha fazla adapte olmasına katkıda bulunuyor, hem de planlı işlerin minimum sürelerde tamamlanmasıyla işletmeye zaman kazandırıyor. Layher üretim aşamalarından zorlu bakım çalışmalarına kadar müşterilerine her türlü kazanç sağlatacak özel çalışmalar yapmaya devam edecek. 75 yıllık geçmişiyle geleceğe bakışı ve yönelişi, Layher'in başarısındaki en önemli faktörlerden biri. 

  BİR BAKIŞTA LAYHER ÜRÜNLERİNİN SAĞLADIĞI KAZANIMLAR 

•    Zorlu çalışma alanlarında, çalışma alanını kısıtlamayan merdivenlerle iş yaptığınız seviyede oldukça güvenli platformlar oluşturabilme.
•    Her türlü yapıya uyarlanabilen esnek kurulum avantajları ve özel parçalar ile kolayca kurulup sökülebilme.
•    Kamalı kilit sistemi ile yüklerin doğrudan dikmelere aktarımı.
•    60 – 80 mic kalınlığındaki sıcak daldırma ile galvanizme ile neredeyse hiç bakım gerektirmeyen bir sistem.
•    Seçilmiş malzeme, hassas üretim ve düzenli kalite kontrolleri.
•    75 yıllık deneyimin sağladığı en az sayıda malzeme kullanımıyla en yüksek taşıma kapasitesi için tasarlanmış “Orijinal” modüler iskele sistemi. Taşıma ve depolama sırasında az yer kaplayarak işletmenizdeki rutini bozmaz.