Kule vinç sektörünün tecrübeli isimleri arasında yer alan Bemtaş Kule Vinç, Gebze’deki fabrikasında gerçeleştirdiği üretimle bugün hem kendisine hem de sektöre değer katıyor. 

2007 yılında Portekiz markası olan Soimakule vinçlerinin Türkiye’deki tek yetkili satıcısı olan Bemtaş Kule Vinç, sektörde uzun yıllara dayanan tecrübesiyle kule vinç satımı, kiralaması ve satış sonrası teknik destek hizmetlerinin yanı sıra Bemtaş markası adı altında Türkiye’de kule vinç üretimine başladı. 

CNC tezgahları, işleme merkezi tezgahları, plazama kesimi ve lazer kesimi gibi son teknolojiyi kapsayan makineleriyle Gebze’deki fabrikasında 2017 Mart ayında üretime başlayan marka, Bemtaş 6512 Kule Vinç ile prestijli projelere avantaj sağlıyor. Kule vinç satış ve kiralamasında uzun yıllar edindiği tecrübe neticesinde yüzde yüz yerli üretim olarak imalat yapan firmanın öncelikli hedefi; ülke ekonomisine katkı sağlamak, istihdam oluşturmak, dövizin yurt içinde kalmasını sağlamak ve ülke sınırlarını aşarak dünya genelinde yerli kule vinç markası olmak. 

Bemtaş 6512 Kule Vinç ile kule vincin serbest duruş yüksekliğini 55 metreye, yatay kol uzunluğunu ise 65 metreye çıkaran Bemtaş, hem yatırımcısına hem de operatörüne avantaj sağlıyor. Bemtaş 6512 Kule Vinç’te standart tambur halat sarımının çok ötesinde 800 halat sarabilen tambur seçeneği bulunuyor.  Boom bağlantıları dikey olarak tasarlanan Bemtaş 6512 Kule Vinç’te sonsuz dönüş yapılabilmekte. CE, ISO 9001 ve 140001 Sertifikaları bulunan sistem sahip olduğu özellikleriyle kullanıcısına maksimum verimlilik sağlıyor. 

Bemtaş Kule Vinç, ürün kalitesi kadar satış sonrası bakım ve servis hizmetleriyle de avantaj sağlıyor. Şirket bünyesinde Türkiye genelinde faaliyet gösteren dört servis ekibi bulunan marka Ankara, İzmir, Adana, Kayseri gibi illerde ise anlaşmalı olduğu servis firmaları bulunuyor. Bemtaş Kule Vinç, üretimini yaptığı Bemtaş 6512 Kule Vinç ile bugüne kadar birçok prestijli projeye çözüm sunuyor.