PRO 2021+ Parke Koleksiyonu ile EGGER, müşterilerine farklı uygulama ve gereksinimler için üç farklı ürün kategorisi sunuyor. Hoş hissiyatı ve akustiğiyle tanınan Comfort parkelerden, suya dayanıklı Aqua+ laminat parke seçeneği de bulunan çok yönlü, popüler Laminat parkelere ve suya dayanıklı, sağlam GreenTec Design parkelere kadar pek çok ahşap bazlı doğru parke çözümü EGGER'de sizi bekliyor. 

Yeni EGGER PRO 2021+ Parke Koleksiyonu'nun yetkili bayiler için sunduğu avantajlardan biri de üst düzey kişiselleştirme ve esneklik. Bu sayede EGGER yetkili ortaklarına, kendi kişiselleştirilmiş ürün yelpazelerini oluşturma olanağı tanınıyor. EGGER Parke Ürünleri Kategori Pazarlama Direktörü Maria Nehring konuyla ilgili, "Bu konsept müşterilerimizden olumlu tepkiler aldı. Sağladığı imkanları memnuniyetle karşıladılar," diyor.

KUSURSUZ TASARIMLARA SAHİP 

Şirketin tasarım ve danışmanlık uzmanlığı, EGGER müşterilerinin her daim takdirini kazanmıştır. Yeni parke koleksiyonunda EGGER, birbiriyle mükemmel şekilde uyumlu dekor ve ürün paketlerine ek olarak kusursuz tasarımlara sahip kapsamlı bir dekor yelpazesi de sunuyor. EGGER, her zaman olduğu gibi yine tüm gereksinimler ve tarzlar için doğru ürünü müşteriyle buluşturuyor. Maria Nehring bunu şu sözlerle açıklıyor: "Misyonumuz güzel dekorlar sunmakla sınırlı değil. Uzmanlığımızla müşterilerimizi seçimlerinde desteklemek ve 'Yaşam için fikirler' sloganımızı onlara anlatmak istiyoruz." 

OLAĞANÜSTÜ ÇEŞİTLİLİKTE DEKORLAR VE OPTİMİZE EDİLMİŞ ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Tutarlı bir profil stratejisine odaklanan EGGER, tüm ürünlerini esnek CLIC it! montaj sistemine geçirdi. Ürün Yönetimi Direktörü Jörg Hüls, bu sistemi şöyle açıklıyor: "CLIC it! sistemimizin kullanımı çok kolay. Bu sayede, tercih edilen montaj yöntemini montajı yapan kişinin inisiyatifine bırakıyoruz. Piyasa araştırmaları bu sistemin müşterilerden yüksek oranda kabul gördüğünü gösterdi." Bu profil sisteminin başka bir avantajı daha var: Yüzey, levha ve profilin dahiyane etkileşimi sayesinde GreenTec Design Parkeler ve Aqua+ laminatlar 72 saate kadar suya dayanıklılık sunuyor. Tirol merkezli ahşap malzeme üreticisi, sürdürülebilir şekilde üretilen ahşap bazlı parkelerin günümüzdeki geniş uygulama imkanlarını bu şekilde bir kez daha gözler önüne seriyor.

Şirket aynı zamanda, ön gösterim ve lansman etkinliklerinin planlanmasında da öngörülü davranıyor. Covid-19 pandemisine ilişkin süregelen durumdan dolayı EGGER, yeni koleksiyonu tanıtmak için yaratıcı çözümler sunuyor. Bu sayede şirket, koleksiyonu ve beraberindeki alet ve hizmetleri tanıtmak için sahada düzenlenen geleneksel etkinliklerin yanı sıra dijital araçların kullanımından da etkin bir şekilde faydalanıyor. EGGER, yenilikçi ürün ve hizmetlerinin tanıtımını yapmak için yeşil oda teknolojisi ve 360 derece showroom turlarından yararlanıyor. Yeni koleksiyonların sayısız avantajlarını etkileşimli şekilde müşterilere gösteriyor. Showroom'u ziyaret eden yetkililer, kendilerini EGGER'in dekor dünyasında bulacak, ürünlerin hem teknik hem işlevsel özellikleri üzerine en yeni bilgileri keşfedecek, uzmanlarımızdan EGGER PRO pazarlama araçları ve satış noktası modülleriyle ilgili sunumu dinleyecek, bunların yanı sıra satış ve danışma desteği alacaklar.