‘’Ahşabı yeniden icat ediyoruz’’ mottosuyla yola çıkan teknolojik ahşap markası Technowood ürünleri, geçtiğimiz sene Ekim ayında ilk fazı kullanıma açılan İstanbul Havalimanı’nın hem iç mekan hem de dış mekan mimarisinde kullanıldı. Doğallıktan beslenen Technowood ürünleri mega projenin giriş portalı, pasaport kontrol, check-in alanı ve restoran gibi farklı işleve sahip mekanlarında kullanılarak, geniş ürün yelpazesiyle farklı fonksiyona sahip mimari projelerde kullanabileceğinin mesajını veriyor.

Hem ülke ekonomisi için hem de global anlamda havacılık sektörü için büyük önem arz eden, çıkabilecek her sorunun önceden önleminin alındığı, güvenlik önlemlerinin en üst düzeyde olduğu bir projede Technowood ürünlerinin tercih edilmesinin en önemli sebeplerinden biri kullanıcıya sunduğu modern estetiğin yanında doğal ahşaba göre gösterdiği yüksek yangın dayanımı. Technowood, A2 Sınıfı Yangın Dayanımı Sertifika’sına sahip ürünleriyle güvenli mekanlar tasarlanmasına katkıda bulunuyor.

AHŞABA YENİLİKÇİ YAKLAŞIM

En modern inşaat teknolojileri ve son teknoloji yapı malzemeleri kullanılarak tasarlanan İstanbul Havalimanı’na eşlik eden doğa dostu Technowood ürünleri, yüksek yangın dayanımının yanında ziyaretçilere ahşap cephe ve tavan sistemleri, pergolaları ve daha birçok farklı ürününün sahip olduğu eşsiz birleşim detaylarıyla, ziyaretçilere hem teknolojiyi hem de modern mimari estetiği en üst düzeyde sunuyor. Bugüne kadar konut, hastane, otel, kafe, restoran gibi farklı ölçekte ve farklı fonksiyondaki yapıların iç ve dış mekanlarına ahşabın teknolojik halini sunan Technowood ahşabın ortaya çıkardığı sorunların önüne geçerek, yenilikçilik ilkesi doğrultusunda ahşap sektörüne hizmet veren firmalara öncülük etmeye devam ediyor. 

Technowood'un sitesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. 

https://www.technowood.com.tr/