Reyhan Uğurlu Yücel, 2005 yılında HMF Makina ile iş ve istif makinaları sektörüne katıldı.13 yılı aşkın geniş sektör deneyimi ile 2016 yılına kadar HMF Makina’da Pazarlama, İş Geliştirme ve Endüstriyel Ürünlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini sürdürmekteydi. 1988 yılından bu yana makina sektöründe faaliyet gösteren, STFA Holding grup şirketlerinden olan, Universal Handlers’a 2016 yılında Genel Müdür olarak atandı. 11 yıl görev aldığı HMF Makina’da 1 Ocak 2018 tarihi itibariyle de Genel Müdür olarak yeniden göreve başladı.İstanbul Teknik Üniversitesi Maden Fakültesi’nden 1990 yılında mezun olan Reyhan Uğurlu Yücel, 1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi İşletme programını, 2011 yılında da Koç Üniversitesi Executive MBA programını tamamladı. Türk Philips şirketinde profesyonel hayatına başlayan Yücel, Tüketici Elektroniği, Hızlı Tüketim, Bilişim sektörlerinde Eveready/Energizer ve Canon Pil şirketlerinin dâhil olduğu çok uluslu ve yerli firmalarda satış ve iş geliştirme, pazarlama konularında üst düzey yöneticilik yaptı.

HMF MAKİNA HAKKINDA

1993 yılından beri HMF Makina, Hyundai İş Makinaları Türkiye Distribütörlüğü ‘nü Türkiye çapında 40’tan fazla noktada, yaygın satış ofisleri ve servis istasyonları ile yürütmektedir. HMF Makine, Hyundai İş Makinaları Grubu, Türkiye temsilciliğini üstlenen, Türkiye pazarında ekskavatör, yükleyiciler ve forkliftler ile söz sahibi olan bir şirkettir. Hyundai marka, lastikli ekskavatör, paletli ekskavatör, lastikli yükleyici, silindirler ve mini yükleyicilerin yanı sıra 2003 yılından bu yana Hyundai marka LPG, akülü ve dizel forkliftleri ile endüstriyel ürün gamını genişletmiştir.

DÜNYANIN EN İYİ DİSTRİBÜTÖRÜ” ÖDÜLÜNE LAYIK GÖRÜLDÜ

Hyundai Endüstriyel ürünlerin ve iş makinalarının ve yanı sıra Unicarriers marka depo içi ekipmanlar ve iş makinalarında kullanılan D&A kırıcılar bulunuyor. Bugün, Türkiye'nin dört bir yanındaki satış büroları, bayileri ve servis istasyonları ile HMF Makine, en süratli ve etkin hizmeti vermektedir. Servis, yedek parça ve garanti konularına verdiği önemle ve "Profesyonel Hizmet" prensibi doğrultusunda, iş makinaları sektörünün lider firması olmayı sürdürecektir. 2004 - 2007 yılları arasında üst üste 4 defa Hyundai tarafından "Dünya'da Yılın En Başarılı Distribütörü" ödülüne layık görülen HMF Makina, Adet satış rakamları, tesis olanakları ve pazarlama politikaları konularında gösterdiği üstün performansı sayesinde de 2010-2011-2012-2013 yılları arasında da ‘’Mükemmel distribütör’’ ödülüne, layık görülmüş, 2011 ve 2012 yılında ise Hyundai tarafından forklift kategorisinde ‘’En İyi Distribütör’’ ödülüne, 2006 ve 2012 Yılında da Unicarriers tarafından “Dünyanın En İyi Distribütörü” ödülünü almaya hak kazanmıştır.