“Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs sebebiyle iş süreçleri, üretim hatları ve çalışma modelleri büyük bir değişim geçirdi. Biz de müşterilerimize hızlı cevap verebilmek adına ivedilikle aksiyon aldık. Şu anda tüm hayatımıza artık evimizden devam ediyoruz. Dolayısıyla biz de bu konuda adımlar atıyoruz. Hali hazırda ürün yelpazemizde evdeki çalışma alanlarına uygun çalışma masaları vardı, çalışma masalarımızın üretimini hızlandırdık. Bunun yanı sıra yine çalışma odalarının ve alanlarının olmazsa olmazı sandalyeler, berjerler ve kitaplıklarda da ürün gamımızı çeşitlendirmeyi planlıyoruz. 

E-ticaret konusu gündemimizde yer alıyordu ancak korona salgını sebebiyle bu düşüncemizi hemen harekete geçirmeye karar verdik. Şu an için insanlar vakitlerinin neredeyse çoğunu evde geçiriyor. Bu noktada en etkili satış kanalının e-ticaret olduğunu düşünüyoruz. Şu an için alt yapımız hazırlanıyor. En kısa zamanda müşterilerimiz belli ürün gruplarımızı evlerinin konforunda sipariş edebilecek.

Biz Loda Mobilya olarak 2018 yılında açılışını yaptığımız yeni fabrikamızda zaten akıllı teknolojileri ve modernize edilmiş bir alt yapıyı kullanıyorduk. Şu anda da aynı şekilde inovatif çözümleri üretim süreçlerimize dahil ederek çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnsan emeğinin gerektirdiği durumlarda ise personellerimiz aldığımız titiz önlemler kapsamında çalışmalarını sürdürüyor.”