ALUFOUR markası, kalitesi ve tasarım çizgisi nedeniyle birçok prestijli projenin tercihi olmaya ve hedef kitlesine avantaj sağlayacak çözümler sunmaya devam ediyor. ALUFOUR Yapı Sistemleri Satış Direktörü Abdullah Kara, ALUFOUR Panorama Cam Sistemi’ni uzun süren Ar-Ge çalışmalarının ardından yakın zamanda müşterilerinin beğenisine sunduklarını açıkladı. Ayrıca Panorama Cam Sistemi’nin hem aşağı toplanabilen hem de üste toplanabilen iki versiyonlu olmak üzere zincirli sistemini yaptıklarını da belirtti.

“YÜKSEKLİĞİ İSTENİLEN MESAFEDE AYARLANABİLİR”

Bu ürünü geliştirirken kullanıcılardan gelen talep ve şikayetleri göz önünde bulundurduklarını ifade eden Kara, “Piyasada yer alan diğer markaların panorama cam sistemlerinde yaşanan sorunları, ALUFOUR Panorama Cam Sistemi’nde tamamen ortadan kaldırdık. Bu tarz ürünlerde kullanıcıların en çok şikâyet ettiği konu, ürünün sallanması ve sistemin açılıp kapanırken çıkardığı sesti. Bu şikayetleri göz önünde bulundurarak, Ar-Ge çalışmalarımızda profil kalınlıklarında ve ebatlarında değişiklikler yaptık ve ürünün sallantısını önledik. Ayrıca yapılan bu değişiklikler sayesinde sistemin daha geniş bir şekilde açılmasını sağladık ve sorunları ortadan kaldırdık. 
ALUFOUR Panorama Cam Sistemleri, fonksiyonunun yanı sıra tasarımıyla da dikkat çekiyor, öne çıkan en önemli özelliği de yüksekliğinin istenilen mesafede ayarlanabilmesidir. Bu özelliği sayesinde özgür bir kullanım olanağı sunuyor. Nitekim sistemin kanat yüksekliklerinde istendiği gibi ayarlama sağlanıyor, yüksek mesafesine göre 1 sabit+1 hareketli, 1 sabit +2 hareketli ve 1 sabit + 3 hareketli olmak üzere istenilen boyutta tasarım değişikliği yapılabiliyor. Genişlik mesafesinde yapmış olduğu en büyük farklılık da standart 4 metre mesafesinde ayarlayabiliyorsunuz. Böylece yağmur, rüzgâr gibi dış hava koşullarına karşı korunak sağlayabiliyorsunuz. Ev, ofis, cafe ve veranda gibi farklı yapı türlerinde ALUFOUR Panorama Cam Sistemi, kolaylıkla kullanılan bir sistem haline gelmektedir. Örneğin kış bahçeleri için hem işlevi hem de tasarımı ile ideal bir çözüm oluşturuyor.” dedi.

ALUFOUR ISI YALITIMLI CAM BALKON SİSTEM İLE MAKSİMUM VERİMLİLİK

Kara, ALUFOUR’un bir diğer yeni ürününün katlanır ısı yalıtımlı cam balkon sistemi olduğunu vurguladı ve konuşmasına şöyle devam etti, “Türkiye’de alışıla gelen katlanır cam sistemleri üzerinde yoğun Ar-Ge çalışmaları yapıldı ve bu çalışmaların sonucunda, ortaya çıkartılan ısı camlı katlanır cam balkon sistemi müşteriler tarafından kullanmaya başlandı. ALUFOUR Yapı Sistemleri, cam balkon katlanır sisteminde, ısı camı kullanan ilk firmalar arasında yer alıyor. Ar-Ge çalışmalarımızda kullanıcı ve müşterilerimizden gelen taleplere oldukça önem veriyoruz. Isı yalıtımlı cam balkon, edindiğimiz tecrübe ile olası sorunları minimize ettiğimiz bir sistem” diye konuştu. Kara ALUFOUR Yapı Sistemleri olarak, gelecek yıl da yeni ürünlerini müşterileri ile buluşturmaya devam edeceklerini açıkladı.