ANTİK Serisi Lavabo ürününüzün özellikleri nedir?

Antik serisi lavabo armatürümüz eskitme tarzı kaplama dediğimiz özel bir işlem ile bu görüntüye kavuşmaktadır. Eskitme tarzı mobilya ve ahşap ile kombinlenerek ortama şık bir hava katabilir. Ayrıca bu ürünümüz üzerindeki özel kaplama sebebiyle ortamdaki dayanıklılığı artırılmıştır.
Mutfak bataryaları insan sağlığı için önemli. Burada kullanılacak batarya seçiminde neye dikkat edilmeli? Sizin ürünlerinizin bu konudaki avantajı nedir?
Tüm bataryaları tasarlarken ve üretim aşamasında ilk önceliğimiz insan sağlığı. Piyasada fiyat rekabet ortamında ekonomik diye tamir edilen insan sağlığını hiçe sayan ürünleri tasvip etmiyoruz ve insan sağlığının ücretten çok çok önce geldiğini vurguluyoruz, fakat ne yazık ki günümüzde nihai tüketicilerin fark edemeyeceği tarzda materyaller kullanılmaktadır. Cisa olarak tüm ürünlerimizde buna dikkat ederek doğru ve sağlıklı materyaller kullanmaktayız.

Mutfak ve banyo alanlarında yaşanan değişim sektörünüzü nasıl etkiledi?

Mutfak ve banyolar evimizde diğer alanlar kadar çokça vakit geçirdiğimiz yerlerdir. Burada müşterilerimiz kendilerini mutlu edecek tasarımda armatür ve diğer aksesuarları kullanmak istiyor. Hemen hemen her tarza mutfak ve banyo dolaplarına uyumlu tasarım, renk ve kaplama detaylarına dikkat ederek üretim yapıyoruz. Burada müşterilerimizin zevklerine hitap edecek çalışmalar yaparak, onlara rahatça vakit geçirebilecekleri ve işlevsellik olarak oldukça başarılı armatürlerimizi tüketicilerimizin beğenisine sunuyoruz. 

Sektörünüzde yaşanan sorunlar neler, bu sorunların önüne geçilmesi için neler yapılmalı?

Sektörümüzün başlıca sorunu satışta tek algının fiyat olduğudur. İster istemez her birey en iyi fiyata kaliteli ürün almayı hedefliyor, fakat oldukça sağlığı dikkat edilmeyen ve kalitesiz ürünler bu sektörü zarara uğratıyor. Ürünlerimiz altı yıl garantilidir. Altı yıl boyunca ürünlerimizin arkasında olduğumuzu vurguluyoruz. Bu sebepten verilen ücretin teminatı oluyoruz. Kalite ile ücret doğru orantılıdır. Bir malzeme ucuz ise bundaki hataları göze almak gerekir.

Yurt içinde ve yurt dışında neyi hedefliyorsunuz? Yeni ürünleriniz ne olacak?

Yurtiçinde ve yurtdışında satış noktalarımız ile müşterilerimize en yakın noktalarda onlarla buluşmayı hedefliyoruz. Özellikle yurtdışında pazarlama yaparak ülkemizin bayrağını dalgalandırmak ve ülkemize döviz kazandırmak öncelikli hedefimiz. Bunun yanı sıra kalitemizin farkında olan ünlü markalarla iş birlikleri yaparak onların özel tasarımları ile onlara özel ürünler üretiyor ve onlarla kalitemizi daha da üst seviyelere çıkartmayı hedefliyoruz. Yeni tasarımlarımız devam etmekte. Ar-Ge ekibimiz her dakika yeni araştırmalara ve geliştirmelere devam etmekte ve “iyinin daha iyisini nasıl yapabiliriz” diye bunun mücadelesindeler. Biz de bu yolda emin adımlarla devam ediyoruz.