Sektörünün başarılı isimleri arasında yer alan Carrier Lift, kalitesi ile dünden bu yana birçok prestijli projeye çözüm sunmuş bir marka. Firmanın tercih edildiği projelerden biri de İstanbul’un en büyük konut projeleri arasında yer alan Yedi Mavi. Proje kapsamında Adil Alüminyum ile çalışan ve de 24 adet ünite ile projeye hizmet veren Carrier Lift, uzun yıllara dayanan tecrübesi ile katma değer sağladı. 
Carrier Lift, otomatik iskele sistemleri ile projeye daha güvenlikli bir kullanım, daha ekonomik bir çözüm, daha pratik montaj ve demontaj ile şantiyede işlerin daha hızlı yapılmasına olanak sağladı. Bu yönüyle marka yatırımcısına zaman ve maliyet avantajı sundu. 

CR1250 TEK MAST VE CR2500 ÇİFT MAST İLE AVANTAJ

2016 yılında sahip olduğu tecrübe ve üretim deneyimi ile birlikte yapıların dış cephe uygulamalarında daha pratik, güvenli ve ekonomik kullanım sağlamak için otomatik iskele sistemleri sektöründe faaliyet göstermek üzere kurulan Carrier Lift, Ankara’da yer alan fabrikasında son sistem teknoloji ile tüm standartlara uygun normlar dahilinde üretim yapıyor. Türkiye’de satış ve kiralama hizmetlerine ilave olarak değişik bölgelerdeki yetkili servis ağı ile servis, bakım, montaj ve de montaj hizmetlerini kesintisiz kullanım prensibi ile iş ortaklarına sunan firma. CR1250 TEK MAST ve CR2500 ÇİFT MAST olmak üzere iki ayrı otomatik iskele sistemleriyle hizmet veriyor.