Yılın her mevsiminde iklimlendirme çözümleri sunan E.C.A., yazın sıcak günlerini Niobe Blue ve Ecotech serisi klimaları ile serinletiyor. Yüksek segmentte kullanıcı deneyimi için pazarda yerini alan Niobe Blue klima; UC jeneratörü, entegre Wifi modülü, uzun mesafe hava üfleyen güçlü fanı ve özel akıllı kanat yapısı ile fark yaratıyor. 4 katmanlı özel filtresi sayesinde insan sağlığı açısından en ideal hava koşullarını oluşturan Ecotech klima ise; 3D üfleme yapabilme özelliği, evaporatör kurutma sistemi ile 3 farklı moda çalışıyor.

SERİN HAVAYI TÜM ORTAMA HOMOJEN ŞEKİLDE DAĞITIYOR: NİOBE BLUE

Ortamdaki bakteri ve virüslere karşı UVC jeneratörünün devreye girmesiyle yüksek derecede koruma sağlayan Niobe Blue klima, sterilizasyon modu sayesinde hijyenik yaşam alanları yaratıyor. UV modunun 30 dakika devrede kalması, ortamda bulunan virüs ve bakterilerin etkinliklerini yüksek oranda azaltıyor. Entegre Wifi modülü sayesinde pratik kullanım imkanı veren ürün, mobil uygulama üzerinden erişim, müdahale etme ve zamanlayıcı ile program yapma gibi avantajlar sunuyor. Niobe Blue, fan motoru, kanat yapısı ve güçlü üflemesi ile havanın uzun mesafeli şekilde tüm ortama homojen şekilde dağılmasını mümkün kılıyor. Ürünün Self Clean modu toz ve yabancı partiküllere karşı temizlerken, karbon filtresi ise zararlı gazları ve kokuları yakalayarak sağlıklı bir ortam yaratıyor.

“I FEEL” ÖZELLİĞİ SAYESİNDE KULLANICI KONUMUNA UYGUN İKLİMLENDİRME: ECOTECH

Sahip olduğu “I feel” özelliği ile kullanıcısının konumunu tespit ederek bu konuma en uygun şartlarda iklimlendirme yapan Ecotech klima, bu sayede üstün konfor sağlıyor. Evaporatör yüzey kurutma özelliği ile fan, cihaz kapatıldıktan sonra 15 dakika daha ilave çalışarak evaporatör yüzeyini nemden koruyor ve ortam havasının kalitesini artırıyor. Ürünün opsiyonel olarak devreye alınabilen özel modu, ortam sıcaklığı 8°C’nin altında olduğunda devreye girerek ortamın ısı dengesini sürekli koruyor. Bünyesindeki eco modu ile istendiğinde daha ekonomik, turbo modu ile de daha hızlı çalıştırılarak konfor ve ekonomiyi aynı anda sunan Ecotech, bunun yanı sıra 4 katmanlı özel filtre bulunduruyor. Bu sayede insan sağlığı açısından en ideal hava koşullarını oluşturuyor. Ayrıca akıllı kanat yönlendirmesi ile soğutmada tavana, ısıtmada ise yere doğru üfleme yaparak tüketici konforunu artırıyor.

UZMANINDAN DOĞRU KLİMA SEÇİMİNİ MÜMKÜN KILAN ÖNERİLER

Çevre dostu ve tasarruflu yapısı sayesinde yaz mevsimindeki iklimlendirmeyi stabil bir şekilde sunan E.C.A. klimalar, verimliliğiyle ön plana çıkıyor. Full DC inverter teknolojisi ve yüksek EER-COP değerlerine sahip cihazların doğaya zararsız R32 gaza ile desteklenmesi, verim ve sürdürülebilirlik açısından fayda sağlıyor. Nem düzenleyici fonksiyon, rahat uyku modu, sessiz mod ve hızlı soğutma modu gibi özelliklerin kullanıcı deneyimini iyileştiren faktörler arasında gösteren E.C.A. uzmanları, doğru klima seçiminde bu özelliklerin önemli rol oynadığını belirtiyor. 


 
 

“KENTSEL DÖNÜŞÜM” KONUTLARA NEFES ALDIRIYOR “KENTSEL DÖNÜŞÜM” KONUTLARA NEFES ALDIRIYOR