Göktekin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Göktekin

İş güvenliğini ve verimliliği artıran yenilikçi sistemlere önem veriyor

“Projelerimizde kullanacağınız yapı malzemelerinde ürünün kaliteli olmsına önem veriyoruz. Bizim için de kalite öncelikli ama bakış açımız biraz farklı. Her proje öncesinde müşterilerimizin beklentilerini daha iyi anlamak için araştırmalar yapıyor, proje detaylarını da buna göre belirliyoruz. Kalitemizi müşterilerimize sunduğumuz değer ile ölçüyoruz. Bizim için kalite, sonradan kontrol edilecek değil üretim sırasında emin olunacak bir ilke. Bunun için satın alma süreçlerimize, tedarikçi performans değerlendirmelerimize, yeni malzeme araştırmalarımıza önem veriyoruz. Yapı sektörü beraberinde sayısız sektörü de geliştirip etkiliyor. Bir lokomotif gibi adeta… Yapı malzemeleri sektöründe çok olumlu gelişmeler oluyor. Yalıtım, mukavemet, malzeme verimliliği sağlayan proje sonrası kullanımda bakım maliyetlerini azaltan birçok ürün hızla geliştiriliyor. Ben de bu ürünlerde yerli markaların daha etkin olmasını arzuluyorum. Beni en çok etkileyen yenilikler ise iş güvenliğini artıran, verimlilik artışı sağlarken çalışanların bedensel yorgunluğunu azaltan ve çevresel fayda yaratan ürünler.”

Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş

Yapı Malzeme Tercihinde Önceliği Yüksek Standart

“En modern yapım teknikleri kullanılarak projelerimizi tasarlıyoruz. Kullanacağımız yapı malzemenin TSE gibi standartlara uygun olmasına öncelikle önem veriyoruz. Kaliteli aynı zamanda bilinirliği olan markalarla çalışmayı tercih ediyoruz.”

Torkam Holding İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli 

“Ana kriterimiz estetik ve kullanım kolaylığı sağlaması”

“Projemizde kullanılacak malzemelerde ana kriterimiz estetik ve kullanım kolaylığı sağlayan, dayanıklı, Toplu Konut İdaresince ve kamu kurum, kuruluşlarından kullanılabilir onayı alınmış Türk ve ISO normlarına uygun malzemeler.”