SMS Marmara Group’un  çatısı altında faaliyet gösteren Marmara Fidancılık, çalışmalarında müşteri memnuniyetine odaklanan bir marka.

1994 yılında limited şirketi olarak kurulan Marmara Fidancılık, bugün her biri sektörün lider firmaları arasında yer alan altı firmanın birleştiği SMS Marmara Group’un lokomatif firması olmasıyla biliniyor.
Tasarım, sert ve yumuşak peyzaj, biyolojik gölet, hücresel dolgu sistemi uygulamaları, bakım çalışmaları, orta ölçekli inşaat çalışmalarıyla faaliyetlerini sürdüren marka, bugüne kadar birçok prestijli projeye çözüm sundu.

Modern yaşamın en fazla özlem duyduğu yeşil alan ihtiyacına profesyonel kadrosuyla gerçekleştiren Marmara Fidancılık, kalitesiyle öne çıkıyor. Peyzaj kapsamında hizmet almak isteyen her müşteriye, üretim aşamasından bakım aşamasına kadar olan her noktada tam hizmet sunan marka, yalnızca konut gibi yapılara değil aynı zamanda kamusal park ve rekreasyon alanları, otoyol uygulamaları, orta ölçekli inşaat işleri ve daha küçük ölçekli özel tasarım çalışmaları da gerçekleştiriyor.